Скляні двері: Основні плюси та мінуси

Скляні двері: Основні плюси та мінуси

29.05.18 00:27 0 1186

Сьогодні дуже актуальними, стильними та модними є двері зі скла, або з різними скляними, кольоровими вставками і вставками зі скляної мозайки. Дизайнери інтер'єрів використовують застосування скляних дверей для зорового розширення приміщення, або як перегородки в офісах для створення індивідуального особистого простору (до речі, в Києві якісні скляні двері можна замовити на сайті c-di.kiev.ua).

Плюси

Переваги скляних дверей в їх практичності, за умови, що дотримані всі нюанси їх обробки. Скло просто зобов'язана бути термічно обробленим, тобто загартованим, інакше воно не набуде ту міцність, яка необхідна у використанні. Матеріал навіть після обробки залишається екологічно чистим, що безсумнівно, є одним з головних його переваг.

Незвичайні, за своєю красою, варіанти використання дверей засліплюють. Можна декорувати навіть саму невелику площу дуже вишукано і створити свій власний стиль. Промені сонця, які будуть переломлюватися крізь скло, змінять квартиру або офіс і перетворять їх в затишний і дуже світлий інтер'єр.

Існує кілька типів відкривання дверей. Так звані - маятникові двері - вони можуть відкриватися в дві сторони. Орні двері і розсувні. Останні може забезпечити автоматичним відкриванням, але це переважно для офісів і великих приміщень.

Двері зі скла, незважаючи на їх видиму крихкість і нестійкість вельми міцні, вони дуже добре захищають від холоду, мають прекрасну звукоізаляцію і часом в цих питаннях перевершують дерев'яні та пластикові двері.

Мінуси

Безумовно, необхідно написати і про мінуси скляних дверей. Перше - їх не так просто постійно утримувати в чистому вигляді, а при найменшому забрудненні вони набувають неохайного вигляду. Якщо в будинку маленька дитина, існує ймовірність того, що він не помітить двері і можливе отримання травми. Це просто необхідно враховувати молодим батькам. Також, треба розуміти, що якщо у вас в будинку гості і ви хочете усамітнитися, то це може виявитися неможливим.

У будь-якому випадку, при грамотному виборі дверей, вони послужать вам у великій пригоді і прикрасять Ваш будинок. Тільки необхідно зібрати якомога більше інформації про ці дверях і бажано запросити дизайнера інтер'єру, або спочатку, розробити інтер'єр самому і тільки потім приступати до роботи.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Китайські препарати: ...

КОМЕНТАРІ