Рецензія на пілот серіалу «Рівердейл»

Рецензія на пілот серіалу «Рівердейл»

29.05.18 00:37 0 1618

Як і все інше мистецтво, комікси в масовій свідомості досить давно перетворилися в явище, що має всього дві сторони: або це дурні картинки з останньої сторінки дешевої газетки, або супергеройські історії, що виходять виданнями, які цікавлять виключно гиків і відданих фанатів, здатних годинами пояснювати вам , чим відрізняються флеш різних поколінь або кілька різних людських втілень Людини-павука. Розумна середина в таких випадках просто відсутня, але ж насправді в світі досить видавництв, що випускають мальовані історії, далекі від супергероікі, але і не є хвилинним розвагою для втомленого читача періодики. «Арчі» - один з таких коміксів, зі значною історією і величезною армією шанувальників.

Комікси «Арчі» - це опис життя кількох підлітків, які живуть у вигаданому Рівердейлі, яке ведеться ось уже 75 років. Для кількох поколінь американців Арчі, Бетті, Джагхед, Вероніка, Шеріл і безліч інших персонажів, що населяють величезну всесвіт «Арчі», стали кращими друзями, популярно роз'яснюють, що означає залишатися собою в важких обставинах, як прийняти свою суть і сутність інших, як любити і бути коханими, як справити враження або, навпаки, залишатися в стороні. За довгу історію «Арчі» був і комедією, і драмою, в ньому надприродне змішувалося з детективом, а любов змінювалася ненавистю. Така різноманітність не могло не викликати бажання перенести героїв у кіно або на телеекран.

«Рівердейл» - не перше втілення Арчі і компанії в «людській подобі», але виразно саме амбітне. Підготовка до зйомок йшла досить довго, багато героїв були перероблені, але найважливіше те, яку стилістику обрали автори для нового телесеріалу. «Рівердейл» сміливо можна назвати «Твін Пікс для підлітків», автори шоу обіцяють нам похмуру історію, кілька розходиться в різні боки з тієї райдужної і кольоровий атмосферою, яка наповнює паперові сторінки «Арчі». І пілот порівняння витримує: є таємниця, яка об'єднує ціле місто, є труп, пояснити походження якого буде непросто, є ряд найрізноманітніших героїв, кожен з яких зберігає свої скелети в шафі, і це не тільки дорослі, а й підлітки. До речі, переглянути телесеріал Рівердейл в онлайн режимі можна на сайті kinoup.net.

Серіал повернув на екрани актора Коула Спроуса, дитиною грав з братом-близнюком Діланом у фільмах «Дружина астронавта», «Великий тато» і «Курчата». За час відсутності в кадрі 24-річний Коул встиг отримати ступінь по археології в Нью-Йоркському університеті

Пілот «Рівердейла" не стартує з навколозоряних швидкістю, в першому епізоді відчувається бажання авторів притримати коней, які несуть до похмурої таємниці, а присвятити півгодини поданням головних героїв. Що ж, знайомтеся, головні герої серіалу виглядають дуже мальовничо, мають власні характери і стилі, спілкуються жваво і з гумором - пілот наповнений живим спілкуванням і виділяється на тлі інших шоу стрункою конструкцією взаємин.

У першому епізоді творці шоу постаралися уникнути будь-яких натяків на містику і фантастику, хоча ці жанри числяться в вихідних даних проекту, зате глядачів чекає досить звернень до теми сексу: буде бурхливий контакт вчительки й учня, буде палкий поцілунок двох однокласниць, буде похід по непролазних кущах двох приятелів, один з яких відкритий гей, - що робити, такі сьогоднішні американські реалії. Але на ханжів «Рівердейл» і не розрахований, канал CW, що випускає підліткові «Сотню», «Надприродне», «Стрілу» та інші «Щоденники вампірів», навіть не робить спроб зайти на територію нудних дорослих. Для них Лінч нехай знімає, а в Рівердейлі свій Твін Пікс, з гітарами та чирлідершами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Китайські препарати: ...
Наступна новина: Як зняти квартиру подобово ...

КОМЕНТАРІ