Чернігівська міська рада допоможе перевірити ОСББ - але тільки якщо співвласники про це попросять

Чернігівська міська рада допоможе перевірити ОСББ - але тільки якщо співвласники про це попросять

30.05.18 08:08 0 523
Одне з чернігівських ОСББ, створених у районі готелю «Градецький», стало предметом звернень до Чернігівської міської ради. Члени цього ОСББ стурбовані, зокрема, його значною заборгованістю по сплаті за комунальні послуги, що може загрожувати відключеннями від їх постачання.

На розширеній міській нараді 29 травня Владислав Атрошенкопрокоментував цю ситуацію і дав своєму заступникові Андрію Черненку завдання у зв'язку з нею. А саме: протягом найближчих 2 тижнів зустрітися з мешканцями цього будинку, з'ясувати ситуацію і роз'яснити їм можливі дії.

- Я хвилююся, щоб люди не були ошукані. Тому подивіться баланс: якщо мешканці сплачують вчасно, то куди діваються ці гроші, - доручив міський голова.*/blockquote

Але при цьому він зауважив, що подібні перевірки міська рада може проводити тільки за згодою членів ОСББ – тому що саме їм належить право приймати рішення в своєму товаристві. Тому саме співвласники будинку, якщо вони зацікавлені у контролі за рухом спільних коштів, мають бути головними активістами у його здійсненні. Міська рада готова надати в цьому допомогу, якщо вона буде потрібною – але тільки в разі, якщо люди залучать.

Для цього члени ОСББ можуть офіційно письмово звернутися до керівництва міста або ж скористатися одним із засідань такого колегіального органу, як Рада голів ОСББ при Чернігівському міському голові. Ці засідання проходять відкрито.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ