Житомирщина: у 21 області побудують 184 нові житлові приміщення для 23 тисяч військовослужбовців

Житомирщина: у 21 області побудують 184 нові житлові приміщення для 23 тисяч військовослужбовців

30.05.18 09:37 0 490
Президент Петро Порошенко повідомив, що у 21 області будуються нові сучасні приміщення для проживання контрактників.

«Язик не повертається назвати це казармою. Я, як людина, яка прослужила два роки строкової служби, проживши у казармі, чітко знаю цю відмінність», - зазначив він.

Президент підкреслив, що по всіх об'єктах вже розпочався процес закупівель через систему ProZorro, і проект вступає у вирішальну стадію. У двадцять одній області виростуть 184 нові, сучасні, комфортабельні приміщення, які матимуть мало що спільного з казармами радянського зразка. В них розмістяться 23 тисячі військовослужбовців.

«Це – наймасштабніший будівельний проект у Збройних Силах, подібного якому ще взагалі не було. Третина помешкань вже будується», – зазначив Глава держави.

Президент також наголосив на тому, що джерела фінансування усіх 184 гуртожитків в основному забезпечується за рахунок спецконфіскату.

«Тобто коштів, які були конфісковані у попередньої влади 1,5 млрд доларів, які були повернуті за поданням Генеральної прокуратури відповідним рішенням судової інстанції. вони вже працюють на українську оборону, на українського солдата», – зазначив Петро Порошенко, додавши, що на ці цілі також використовуються кошти спецфондів. Він висловив впевненість в тому, що значна частина гуртожитків буде збудована цього року.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі 30 травня ...

КОМЕНТАРІ