Електро пилка: Основні переваги

Електро пилка: Основні переваги

30.05.18 23:58 0 1431

Важливий параметр, що впливає на вибір електропилки - це потужність. Відомо, що чим потужніший двигун електропилки, тим менше він чутливий до перепадів напруги в мережі. Висока потужність електропилки говорить багато про те, що цей інструмент здатен впоратися з різними завданнями. За допомогою електропилки Ви можете без особливих зусиль розпиляти колоду або дерево будь-якої товщини. Це надійні і прості в зверненні ланцюгові пилки - відмінно підійдуть для всіх видів домашніх робіт, а також для теслярських робіт, для заготівлі дров, робіт в саду і т. д. До речі, в інтернет-магазині stylus.ua можна придбати якісні електричні пилки Інтерскол (электропилы Интерскол).

Бензопила або електропилка?

Вибір між електричної або бензинової пилкою повинен бути заснований на чіткому розумінні того, що бензопила - більш автономний інструмент, оскільки залежить тільки від наявності бензину. З бензопилою Ви можете працювати як вдома, так і в лісі.

Хоч електропилки і є альтернативою бензопилами, але не варто забувати, що використовувати електропилку потрібно в щодо щадному режимі. Тобто, це означає, що працювати з електропилкою в нормальних умовах потрібно не більше декількох годин на добу. Тривалість безперервної роботи електропилки не повинна перевищувати півгодини, після чого слід зробити невелику перерву, щоб уникнути перевантаження двигуна. Зазвичай цього цілком достатньо для виконання тих завдань, які на них покладаються в побутових умовах, на присадибній ділянці, або на будівництві і т. д.

Оскільки електропилки, не призначені для інтенсивної експлуатації, по можливості, потрібно уникати нерівномірних навантажень і важких робіт, таких як лісоповал, розчищення лісу і т.п. Для цих цілей краще використовувати пилку з бензиновим двигуном. Все таки, електропилка є електричним інструментом, а правила використання електроінструменту ніхто не відміняв. У всьому іншому, при дотриманні простих умов з обслуговування та експлуатації ланцюгових електропилка, цей інструмент прослужить Вам довго і надійно.

Переваги електропилки

Електричні пили мають ряд переваг, без яких, часом важко обійтися справжнього майстра.

Електропилки ланцюгові дешевші, так як працюють від електрики, тому і працювати ними можна тільки недалеко від джерела електроживлення. Вартість електропилки завжди буде менше ніж за бензинові аналоги.

Переваги електропилки ще в тому, що з ними можна працювати в закритих приміщеннях. Крім того, використання електропилки за рахунок меншої ваги і габаритів, а також більш простого пристрою, є більш зручним. Не дивлячись на дещо меншу потужність електропилки, в порівнянні з їх бензиновими аналогами, вони не виробляють вихлопних газів і шумлять менше.

Отже, якщо Ви плануєте працювати на певній майданчику, де є можливість підключення до електричної мережі, тоді Вам знадобиться хороша електропилка.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Работа в Дании для ...
Наступна новина: Німецька компанія планує ...

КОМЕНТАРІ