Представники малого та середнього бізнесу Чернігова можуть долучитися до пілотних проектів GIZ

Представники малого та середнього бізнесу Чернігова можуть долучитися до пілотних проектів GIZ

31.05.18 09:36 0 516
Проект «Консультування підприємств щодо енергоефективності» пропонує компаніям хлібопекарської та молочної промисловості, а також машинобудування та виробництва неметалевих будівельних матеріалів до 22 червня 2018 року подати заявки для участі у пілотних проектах. Особливо вітаються заявки малих та середніх підприємств.

Пілотні проекти складатимуться з трьох етапів:

1. Детальний енергоаудит: обрані компанії на цьому етапі отримають звіт із переліком економічно та технічно доцільних енергозберігаючих рішень для конкретних підприємств.

2. Розробка рентабельних проектів з енергоефективності: на основі результатів першого етапу обрані компанії отримають чіткий план впровадження енергозберігаючих та економічно доцільних заходів.

3. Підтримка у впровадженні проектів: на цьому етапі експерти GIZ надаватимуть компаніям інжиніринговий та консультативний супровід у реалізації проектів, розроблених на попередньому етапі. Фінансування заходів компанії-учасники проводитимуть за власний рахунок, завдяки банківським позикам або з інших джерел.

З детальною інформацією можна ознайомитись за посиланням: https://www.giz.de/en/worldwide/66474.html.

Довідка:

«Консультування підприємств щодо енергоефективності» є проектом технічного співробітництва з Мінекономрозвитку, що впроваджується GIZ починаючи з березня 2017 року на замовлення Федерального міністерства економічного розвитку та співробітництва Німеччини. Проект сприяє досягненню стратегічної цілі Мінекономрозвитку – підвищення ефективності використання ресурсів у виробничих галузях української економіки.

За повідомленням управління економічного розвитку міста міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ