Німецька компанія планує побудувати на Житомирщині насіннєвий завод

Німецька компанія планує побудувати на Житомирщині насіннєвий завод

31.05.18 08:03 0 482
Ще один насіннєвий завод може найближчим часом з'явитися на Житомирщині. Побудувати його планує німецька дочірня компанії ТОВ «НПЦ Україна».

Зустрівся з представниками компанії та Німецько-Української промислово-торговельної палати 30 травня, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

— «На Житомирщині вже працює 36 підприємств з німецькими інвестиціями. І на ми відкриті до інвесторів та посилення зовнішньоекономічної політики, тому що розуміємо, що це кошти у бюджет, робочі місця та розвиток економіки. І зі свого боку зробимо все можливе, щоб цей проект запрацював якомога швидше», – наголосив Ігор Гундич.

Голова правління Німецько-Української промислово-торговельної палати Александер Маркус зазначив, що розвивати бізнес на Житомирщині порадили саме німецькі партнери, які вже працюють в області. Бо головне – не лише перша зустріч, а підтримка проекту на всіх етапах його реалізації. І тут цю підтримку іноземні інвестори відчувають.

— «Першим кроком буде будівництво лінії, де перероблятимуть рапс – калібрувати насіння, готувати його та фасувати. Другим кроком буде переробка й інших культур. Ми хочемо з часом весь німецький ланцюг перевести сюди. Також ми думаємо частину центрального офісу перевести на Житомирщину, тому що тут нам зручніше через невелику відстань до столиці і хорошу транспортну розв'язку», – розповів директор ТОВ «НПЦ Україна» Міхаель Рязановський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Електро пилка: Основні ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ