Юрист онлайн: Особливості та переваги

Юрист онлайн: Особливості та переваги

01.06.18 01:17 0 1043

Людина, що володіє вищою юридичною освітою, практичними навичками в наданні юридичних послуг є онлайн юристом.

Юрист онлайн надає первинні юридичні консультації, веде супровід в до суднових розглядах. Цей спеціаліст має право практично і в онлайн режимі проводити консультації. Для цього потрібно зайти на спеціалізований сайт, наприклад, alljus.ru, коротенько викласти ситуацію і безпосередньо поставити хвилююче питання. Онлайн послуга дає шанс спілкування ні з одним фахівцем, а з кількома з одного питання. Кожен юрист має свою правову спеціалізацію, а питання може зачіпати кілька галузей.

Що частіше запитують у онлайн юриста?

  • шлюборозлучні процеси: розлучення, спори з майнових прав, місце проживання спільних дітей;
  • покупка, продаж нерухомості, автомобілів;
  • спори по трудовому законодавству;
  • спори спадковості;
  • оспорювання рішень страхових компаній;
  • земельні спори;
  • позбавлення батьківських прав, усиновлення, опікунство.

До онлайн юристу може звернутися будь-яка фізична, юридична особа. Консультація онлайн юриста абсолютно безкоштовна. Юрист має право консультувати населення будь-якого регіону, але для особистої зустрічі бажано проживати в одному регіоні з юристом. Консультація первинна це інформаційна, ознайомча для спільного бачення ситуації і шляхів виходу з неї. Для уточнення і оцінки повної картини необхідна особиста зустріч з наданням підтверджуючих документів.

Онлайн консультація надається в повному обсязі правового законодавства, розглядається план подальших дій, можливий прогноз результату конкретної ситуації. Рекомендації з підготовки документів для подачі позову або оформлення угоди. Онлайн юрист це швидка допомога в екстрених ситуаціях цілодобово. Допомога юриста дає уявлення і розуміння що і як говорити, як поводитися, послуги адвоката знадобляться чи ні, як захистити себе і свої права.

Звертаючись до онлайн юристу, клієнт нічого не втрачає, а набуває рада і практично союзника для супроводу, вирішення проблеми.

Кожна людина повинна займатися тим, що він вміє робити професійно. Ось і довірте юристу свої проблеми, а він в силу своїх знань і зусиль виконає її краще вас.

Юрист надає свої знання, досвід при онлайн консультаціях для всіх верств населення абсолютно безкоштовно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чи є сенс в захисті від ...
Наступна новина: Кровати из дуба в ...

КОМЕНТАРІ