Чернігів: Площа кладовища «Яцево» буде розширена шляхом викупу паїв

Чернігів: Площа кладовища «Яцево» буде розширена шляхом викупу паїв

02.06.18 10:50 0 515
31 травня, Чернігівська міська рада ухвалила перелік земельних ділянок, що підлягають викупу для суспільної необхідності. А саме, для розширення площі діючого міського кладовища «Яцево». Воно функціонує з 1975 року і його площа стрімко вичерпується.

Враховуючи те, що кладовище з одного боку межує з землями лісогосподарського призначення, а з іншого – проходить траса та розташовані житлові будівлі, тому здійснити розширення території кладовища можливо лише за рахунок викупу земельних ділянок сільськогосподарського призначенні для суспільних потреб у власників земельних ділянок (паїв).

Загалом планується викупити 3 земельні ділянки, сумарною площею 3,6878 га. 1 ділянка – 1,2226 га, 2 ділянка – 1, 2113 га та 3 ділянка – 1,2539 Га. Орієнтовна викупна ціна 1 га становить 130 тис грн.

З дати прийняття цього рішення в 5-денний термін власників цих земельних ділянок буде повідомлено письмово. Їм буде запропоновано в місячний термін повідомити Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради про надання згоди або відмови на проведення переговорів щодо умов викупу земельних ділянок.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі пропозиції ...

КОМЕНТАРІ