Тридцять перша сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання почала свою роботу

Тридцять перша сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання почала свою роботу

02.06.18 10:33 0 662
Тридцять перша сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання щойно почала свою роботу в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7). На початку пленарного засідання письмово зареєструвалося 35 депутатів.

Відповідно до проекту порядку денного, депутати розглянуть 29 питань, підготовлених структурними підрозділами міської ради. Серед них затвердження або внесення змін до низки міських Програм. Зокрема, щодо боротьби з онкологічними захворюваннями у місті; профілактики і лікування артеріальної гіпертензії, попередження смертності та інвалідності населення внаслідок серцево-судинних захворювань; поліпшення матеріально-технічної бази закладів освіти; відшкодування кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК на впровадження заходів з енергозбереження у житловому фонді; підтримки громадських організацій; створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій; забезпечення виконання рішень суду.

Депутати також нададуть дозвіл на розроблення проекту містобудівної документації щодо внесення змін до Детальних планів центральної частини міста, території третього мікрорайону житлового району «Масани» та території багатоквартирної житлової забудови в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного.

Додатково на розгляд сесії винесене питання щодо надання дозволу КП «Чернігівське тролейбусне управління» на укладання договору фінансового лізингу для придбання тролейбусів.

Он-лайн трансляцію засідання можна дивитися тут або на сторінці прес-служби Чернігівської міської ради в соцмережі «Facebook».

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ