Веселі дитячі конкурси та розваги проходять у Чернігові до Міжнародного дня захисту дітей

Веселі дитячі конкурси та розваги проходять у Чернігові до Міжнародного дня захисту дітей

02.06.18 11:22 0 526
1 червня, у сквері ім. М. М. Попудренка «яблуку ніде впасти». Там на різних локаціях зібралося чимало малечі разом з батьками. Всі вони прийшли на свято "Чернігів – територія радості!", яке організоване з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко теж завітав на це свято та привітав дітей. Він висловив пропозицію - змінити назву свята, а саме: прибрати з назви слово «захисту», оскільки, на його думку, в Україні діти захищені.

- Дійсно справедливо, коли діти мають своє свято та свій день. Дорослі ж мають свої свята – 8 березня, коли вітають всіх жінок; є також день мами, день тата та інші свята. Дуже добре і правильно було б, коли цей день називався просто – День дітей, - сказав Владислав Атрошенко та побажав дітям гарного дня, цікавих і веселих розваг.

Свято організоване управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, міським комунальним закладом «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» та розважальним комплексом «Базис».

На дітей тут чекають цікаві розваги, святковий концерт дитячих танцювальних та пісенних колективів м. Чернігова, весела ігротека з призами та подарунками, конкурс малюнка на асфальті, розважальні програми. Наприкінці заходу всі маленькі гості отримають солодкий подарунок.

Міжнародний День захисту дітей щорічно святкують у більшості країн світу. Не дивлячись на те, що 1 червня не є офіційним вихідним днем, у парках та скверах багатьох міст в цей день організовуються святкові заходи для дітей.

Одночасно святковий захід до Дня захисту дітей проходить і у Міському палаці культури ім. В. Радченка. Там - дійство на сцені, а також ростові ляльки, казкові персонажі, ігри та конкурси.

У сквері ім. Богдана Хмельницького команда міського проекту "ChAC" підготувала цілу низку яскравих активностей, які розпочнуться з 14 години.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За 3 місяці 2018 року на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ