В Житомирській області депутати обласної ради зібралися на сесію,щоб розглянути близько 100 питань. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

В Житомирській області депутати обласної ради зібралися на сесію,щоб розглянути близько 100 питань. ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

02.06.18 11:22 0 485
Розпочалася шістнадцята сесія обласної ради сьомого скликання.

У сесійній залі зареєструвалися 63 депутати.

Депутати планують розглянути 100 питань

Усі питання пройшли обговорення і узгодження на профільних комісіях.

Депутати прийматимуть рішення про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік, до перспективного плану формування територій громад області та до кількох галузевих регіональних програм.

Також працюватимуть над питаннями комунальної власності, серед яких й кадрові, зокрема, призначення керівників, переукладання контрактів, внесення змін до статутів комунальних закладів та земельні питання тощо.

На початку сесії Гімн України заспівали вихованці Пулинської школи мистецтв.

Перелік питань

1. Про затвердження звітів.

2. Про обласну програму з національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2018-2021 роки.

3. Про внесення змін у рішення обласної ради від 21.12.2017 № 868 «Про програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2018 рік».

4. Про внесення змін до рішення обласної ради від 22.12. 2016 № 425 «Про обласну комплексну програму «Молодь і родина Житомирщини» на 2017-2020 роки».

5. Про внесення змін у Програму підтримки та розвитку об?єктів спільної власності територіальних громад області на 2017-2018 роки.

6. Про внесення змін у рішення обласної ради від 21.12.17 № 923 «Про затвердження кошторису витрат обласного фонду охорони навколишнього середовища на 2018 рік», зі змінами.

7. Про внесення змін у рішення обласної ради від 22.12.2016 №419 «Про регіональну програму інформатизації на 2017-2019 роки», зі змінами.

8. Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік.

9. Про затвердження розпоряджень голови обласної державної адміністрації.

10. Про запити депутатів обласної ради.

11. Про внесення змін у перспективний план формування територій громад Житомирської області.

Питання комунальної власності:

12. Про призначення директора комунального вищого навчального закладу «Новоград-Волинський медичний коледж» Житомирської обласної ради.

13. Про призначення директора Житомирського геріатричного пансіонату Житомирської обласної ради.

14. Про переукладення контракту з Юрчаком О.А.

15. Про переукладення контракту з Івасенко Г.М.

16. Про переукладення контракту з Біденком О.В.

17. Про внесення змін до контракту з головним лікарем Житомирського обласного онкологічного диспансеру Житомирської обласної ради.

18. Про внесення змін до контракту з директором Житомирського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Житомирської обласної ради.

19. Про внесення змін до контракту з директором комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради.

20. Про внесення змін та затвердження Статуту комунального закладу «Бердичівський педагогічний коледж» Житомирської обласної ради в новій редакції.

21. Про внесення змін та затвердження Статуту комунального закладу «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей» Житомирської обласної ради в новій редакції.

22. Про припинення комунальної установи «Обласний госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради шляхом перетворення.

23. Про зміну назви та затвердження Статуту комунальної установи “Обласний медичний центр з надання спеціалізованої допомоги хворим на залежності, ВІЛ/СНІД- інфекції та шкірно-венерологічні захворювання” Житомирської обласної ради у новій редакції.

24. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу «Новоград-Волинський медичний коледж» Житомирської обласної ради у новій редакції.

25. Про зміну назви та затвердження Статуту комунального закладу позашкільної освіти «Житомирська обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Юність» Житомирської обласної ради у новій редакції.

26. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту Житомирської обласної комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби Житомирської обласної ради.

27. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального підприємства «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Житомирської обласної ради.

28. Про надання згоди на передачу нежилої будівлі та об'єктів, що розташовані за адресою: м. Бердичів, вул. Пушкіна, 46, у державну власність.

29. Про передачу будівлі за адресою: м. Житомир. вул. Пушкінська, 62.

30. Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області.

31. Про надання дозволу на відчуження.

32. Про передачу автомобіля.

33. Про списання автотранспортних засобів.

34. Про списання медичного обладнання.

35. Про списання основних засобів.

36. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради».

37. Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області земельних ділянок.

38. Про надання згоди комунальній установі «Любарський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради на встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі.

39.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

40. Про надання земельної ділянки у постійне користування комунальному підприємству по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.

41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

42. Про встановлення орендної плати бюджетним установам.

43. Про встановлення орендної плати.

44. Про затвердження переліків об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації.

45. Про закріплення на праві оперативного управління нерухомого майна.

46. Про затвердження передавального акта комунальної установи «Обласний культурно-мистецький центр» Житомирської обласної ради.

47. Про затвердження передавального акта обласного центру профілактики та боротьби із СНІДом Житомирської обласної ради.

48. Про затвердження передавального акта обласного шкірно-венерологічного диспансеру Житомирської обласної ради.

49. Про затвердження передавального акта обласної наукової медичної бібліотеки Житомирської обласної ради.

50. Про припинення комунального підприємства «Облархпроект» Житомирської обласної ради шляхом ліквідації.

51. Про внесення змін у рішення обласної ради від 10.04.14 № 1159 «Про затвердження переліків та реєстру об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами та доповненнями.

52. Про внесення змін у рішення обласної ради від 21.12.17 № 929 «Про припинення комунальної установи «Обласний культурно-мистецький центр» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до Житомирського обласного центру народної творчості Житомирської обласної ради».

53. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту відведення земельних ділянок комунальної власності для видобування корисних копалин загальнодержавного значення.

54. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України від 05.02.18 № 1946/03/12-18 щодо погодження надання спеціального дозволу на користування надрами ПАТ «Кварцсамоцвіти».

55. Про додаткове надання у користування мисливських угідь громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Рись-Верби».

56. Про розгляд клопотання громадської організації «Мисливсько-рибальське громадське об'єднання «Сімаківське».

57. Про внесення змін у рішення обласної ради від 22.11.12 № 718 «Про створення нових і зміну меж існуючих об'єктів природно-заповідного фонду місцевого значення».

58. Про порушення клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Собка Т.Д.

59. Про порушення клопотання про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Соколюк Т.В.

60. Про порушення клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Шекеля А.М.

61. Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо виділення субвенції з державного бюджету.

62. Про звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо доповнення діючих форм державної статистичної звітності додатковими показниками.

63. Про звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров?я України щодо збільшення фінансування програми лікування громадян України за кордоном.

64. Про звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров?я України щодо застосування примусових заходів медичного характеру в закладах з надання психіатричної допомоги.

65. Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України щодо прийняття Закону України «Про збереження ґрунтів і охорону родючості».

66. Про план роботи обласної ради на ІІ півріччя 2018 року.

67. Про зняття з контролю рішень обласної ради.

68. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради на п?ятнадцятій сесії обласної ради сьомого скликання.

69. Інформація про результати розгляду звернень депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: степан Барна ...

КОМЕНТАРІ