На Тернопіллі степан Барна привітав з обранням на посаду ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого

На Тернопіллі степан Барна привітав з обранням на посаду ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого

02.06.18 11:49 0 483
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна привітав з обранням на посаду ректора Тернопільського національного економічного університету доктора економічних наук, професора Андрія Крисоватого. Під час засідання вченої ради закладу очільник Тернопільщини подякував за професійну роботу і наголосив на важливості напрацювань науковців ТНЕУ та їхніх рекомендаціях, які стали вагомим підґрунтям для ефективних практичних кроків і рішень у напрямку децентралізації в області.

За його словами, Тернопільський національний економічний університет є потужним закладом вищої освіти, з яким налагоджена дієва співпраця.

« ТНЕУ працює над підготовкою висококваліфікованих кадрів – тих кадрів, які стануть локомотивами розвитку Тернопільської області. У минулому році ми створили 8 тисяч нових робочих місць і в реальний сектор економіки було спрямовано 7,1 мільярда гривень інвестицій», - підкреслив Степан Барна.

Також очільник Тернопільщини вручив державні нагороди та грамоти кращим викладачам вузу.

Про те, що в економічному університеті і надалі працюватимуть над інноваційним розвитком у наукових доробках наголосив ректор вузу: «Саме той колектив, який представляє вчена рада завжди буде флагманом соціально-економічної трансформації області, адже науковий потенціал, який є у наших викладачів – це дійсно вагоме підґрунтя для того, щоб наша область була передовою щодо трансформацій як у галузі децентралізації так і покращенні соціально-економічного життя в області».

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1283121765124739

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ