Тарас Юрик: Відкриваючи футбольні майданчики,вкладаємо кошти у здоров’я дітей

Тарас Юрик: Відкриваючи футбольні майданчики,вкладаємо кошти у здоров’я дітей

02.06.18 12:13 0 538
День захисту дітей. І мені здається, що найкращим захистом наших дітей є надання додаткових можливостей для їх розвитку, а також для того, щоб вони вдосконалювалися, тренувалися та покращували своє здоров'я. На цьому наголосив голова Федерації футболу Тернопільської області, народний депутат України Тарас Юрик під час відкриття першого у поточному році футбольного поля зі штучним покриттям у Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №29 з поглибленим вивченням іноземних мов, м. Тернопіль.

За його словами, в Україні за 25 років незалежності було більше тисячі футбольних майданчиків зі штучним покриттям. Утім, тепер лише за один рік буде збудовано близько 800. Відбувається будівництво міні футбольних полів в рамках бюджетної програми, яка була ініційована Президентом федерації футболу України Андрієм Павелком.

«Торік на цю програму виділили 250 млн. грн. На цей рік в Державному бюджеті заплановано 370 млн. грн. Це означає, що кошти вкладаються в здоров'я наших дітей, і це найважливіша ідеологія даної програми. Адже якщо ми сформуємо і виховаємо здорове майбутнє, то матимемо не лише чемпіонів у спорті, а й успішних людей у різних галузях життєдіяльності нашої держави», – зауважив Тарас Юрик.

Він також додав, що дуже важливо, що місто Тернопіль бере активну участь в облаштуванні міні футбольних полів зі штучним покриттям, і, зокрема, на цей проект міська рада виділила 50% співфінансуваня від загальної вартості. Вартість будівництва одного поля зі штучним покриттям, нагадаємо, складає до 1,5 млн. грн.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: На «Бюджет ...
Наступна новина: Вперше викладачі ...

КОМЕНТАРІ