Професійна перепідготовка за напрямом «Фітнес-тренер»

Професійна перепідготовка за напрямом «Фітнес-тренер»

02.06.18 19:11 0 1678

Сьогодні неможливо уявити життя сучасної людини без спорту. Кількість людей, які обирають здоровий і енергійний спосіб життя, стрімко зростає. Безумовно, це збільшує потребу в кваліфікованих фахівцях, які здатні забезпечити не тільки індивідуальний підхід до кожного, а й гарантувати надійний результат. Непрофесіоналів не терпить ніяка професія, тим більше якщо вона має відношення до здоров'я людини.

Професіоналізм і глибокі знання - те, на чому базується підготовка фахівця в області фітнесу. А відомий медичний постулат primum nоn nocere (не нашкодь) в спорті означає не менше. Адже від майстерності і рівня підготовки спортивного наставника залежить дуже багато, причому не тільки фізичний, а й психологічний стан клієнта.

Де можна пройти перекваліфікацію на спортивного тренера?

Сучасна науково-технологічна академія АНО ДПО «СНТА» проводить набір на професійну перепідготовку на спортивного тренера.

У 2017 році в Росії почав діяти Професійний стандарт, який регламентує вимоги до кваліфікації спортивних тренерів. Для професійного ведення діяльності незалежно від обраного напрямку людині необхідний диплом про вищу (середню) освіту, або профільна професійна перепідготовка. Всі наявні сертифікати, свідоцтва та інші документи без наявності диплома будуть вважатися недійсними.

Фітнес-тренер перепідготовки в АНО ДПО «СНТА» по веденню професійної діяльності в сфері фізкультури і спорту включає вичерпну інформацію для роботи в даній області. Програма складена з урахуванням вітчизняних та міжнародних стандартів.

По завершенні навчання слухачі АНО ДПО «СНТА» отримують диплом фітнес-тренера. Документ встановленого зразка за спеціальністю «Фізична культура» дає право вести законну діяльність за напрямом «Фітнес». Головна мета даної програми перепідготовки - надати людині необхідні ресурси для освоєння нової професії і отримання нової посади.

Програма навчання доступна тим, хто:

  • Отримав диплом про вищу або середню профосвіту;
  • Навчається у вузі або середню професійну освітньому закладі.

Фітнес-тренер, перепідготовка якого завершилася успішно, отримує за підсумком навчання за програмою АНО ДПО «СНТА» диплом встановленого зразка. Документ відповідає всім вимогам освіти РФ, і дає його власнику повне право здійснювати професійну діяльність в галузі фізичної культури і спорту.В сучасній науково-технологічній академії АНО ДПО «СНТА» розроблені різні варіанти навчання. Їхні умови максимально комфортні:

  1. сучасні технології навчання;
  2. мінімальний відрив від основної роботи;
  3. дистанційний супровід.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Тернопілля: агенція ...
Наступна новина: Інформаційний довідник ...

КОМЕНТАРІ