Інвестування в криптовалюту: Заробляй гроші правильно

Інвестування в криптовалюту: Заробляй гроші правильно

04.06.18 15:23 0 1217

Як повідомляє https://currency-invest.com: кілька років тому в цифровому всесвіті відбулася революція, яку основна маса користувачів просто не помітила. Це була безкровна і тиха революція - хтось на ім'я Сатоши Накамото (можливо, це була група осіб) створив повністю децентралізовану систему електронних розрахунків на основі блокчейна.

Блокчейн є ланцюжком блоків, в яких зберігається інформація, захищена криптографічним шифруванням. Копії цих ланцюжків знаходяться одночасно скрізь і ніде - на всіх комп'ютерах, об'єднаних в мережу. Єдиного сервера зберігання блокчейна не існує, що забезпечує його безпеку і захищає від контролю ззовні.

Валюту, яка стала новим способом розрахунків в інтернеті, назвали «біткоіном». Це перші в світі цифрові гроші, не прив'язані ні до однієї платіжної системи і до жодного банку.

Вартість біткоіна за кілька років існування виросла в тисячі разів. Багато з тих, хто прикупив з нагоди пару сотень біткоінів на кілька доларів в 2009 році, зараз стали мільйонерами.

Біткоін залишається найпопулярнішою і самою дорогою криптовалютою в світі, але це вже давно не єдині цифрові гроші в світі. За останні роки з'явилися десятки різновидів нової криптовалюта. При бажанні ви можете створити власні цифрові гроші - якщо знайдете на це кошти (криптографічне шифрування коштує дорого).

Але щоб заробити на крипто-грошах, не обов'язково створювати нову валюту. Інвестуйте кошти в уже існуючі грошові одиниці і заробляйте на зростанні їх вартості.

Майже всі різновиди криптовалют більш-менш стабільно ростуть в ціні. Вам потрібно лише купувати її за найнижчою ціною і продавати за максимальною.

Перерахуємо переваги криптовалюти:

 

  • вона передається від людини до людини за принципом Peer 2 Peer - послуги банківських установ та платіжних систем не потрібні;
  • це міжнародний засіб розрахунків - користуйтеся нею в будь-якій країні, де є мережа інтернет;
  • ваші крипто-гаманці не можна контролювати - ніхто не має права заморозити ваш рахунок або обмежити суму переказу;
  • низькі комісії за транзакції - в порівнянні з комісійними банками і платіжними системами;
  • вартість криптовалюта стабільно зростає - тільки в 17 році біткоін подорожчав в 4,5 рази, а ефір за 4 місяці виріс в ціні на 295 %.

Є кілька способів інвестування в криптовалюта - прямі покупки, біржова торгівля, вкладення в Майнінг (видобуток криптовалюти). Всі варіанти по-своєму гарні, деякі вимагають великих вкладень, інші доступні для користувачів з мінімальним початковим капіталом.

Криптовалюта: Часті злетів і падінь курсу

Економісти і фінансові оглядачі закликають до обережності в угодах з крипто-грошима. Деякі говорять про міхурі, які надуваються, надуваються, але в один прекрасний момент можуть оглушливо лопнути.

На щастя, поки цього не відбувається, і це дозволяє тисячам людей заробляти на біткоінах, лайткоінах і ефірі та іншій "крипті" величезну купу грошей. Якщо це виходить у них, обов'язково вийде і у вас!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что такое остекление ...
Наступна новина: Різновиди медалей за типом ...

КОМЕНТАРІ