Застосування бахроми для штор

Застосування бахроми для штор

04.06.18 16:02 0 1184

Найчастіше бахрому використовують для прикраси ламбрекенов, але в даний час вона може застосовуватися і як самостійний елемент, пришитий горизонтально, а в деяких випадках і вертикально.

З її допомогою гардин надається вишуканий і ошатний вигляд. Досить часто аксесуар застосовується для обробки штор в класичному інтер'єрі, але можливі і варіанти.

Внаслідок того, що основна мета використання бахроми - декорація приміщення, цей елемент не несе ніякого функціонального навантаження.

Використовуючи такий вид тасьми для декорації можна домогтися візуального виділення і підкреслення окремих частин інтер'єру, надати їм гарний і витончений вид.

Об'ємні
портьєри з оксамиту або шовку будуть ідеально підкреслено правильно підібраним декором.

Колір теж має важливе значення, використання контрастного або однотонного варіанту буде накладати певний відтінок на все приміщення в цілому.

Все залежить від того, чого ви хочете домогтися - м'якості пастельних тонів або помпезності багрянцю.

Де купити бахрому для штор?

Купити бахраму для декорування портьєр можна в будь-якому магазині тканин і зараз це неможливо проблемою. Якщо ж ви хочете більш ексклюзивний або авторський варіант вироби, то величезна кількість інтернет - магазинів завжди будуть раді запропонувати вам цей товар (наприклад, https://mettex.com.ua/).

Види бахроми для штор

Раніше цей декоративний елемент представляли у вигляді тасьми, у якої звисають нитки з одного боку, але сьогодні це поняття значно розширилося:

  • Стали використовуватися нові тканини і матеріали. Нарівні з класичним шовком і вовною, можна побачити і бахрому, що включає в себе соломку, бамбук і різні види пластику;
  • Крім цього часто в аксесуар вплітаються різнобарвні намистини, стеклярус;
  • Найрізноманітніші прикраси сплітаються з волокнами - наприклад, помпони, дзвіночки;
  • Бахрому з китицями може поєднуватися з використанням цікавою мереживний основи, різними блискучими елементами і навіть стразами.

Сьогоднішній асортимент декору дуже різноманітний і здатний задовольнити запити будь-якого неординарного і вимогливого покупця.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ