Важливі інновації в сільському господарстві

Важливі інновації в сільському господарстві

05.06.18 17:34 0 815

Харківський завод зерноочисного обладнання: https://grain.cleaning/ вважається одним з лідерів розробки та виробництва високотехнологічного обладнання для післязбиральної обробки врожаю. Вони створюють машини для очищення, сортування та калібрування зерна продуктивністю від 3 до 200 тонн на годину.

ХЗЗО - революційна формула підвищення врожаю

Науковий підхід завжди перемагав і буде перемагати кустарщину. Цю аксіому постійно доводять агрогосподарства, які застосовують у своїй роботі сучасні технології. Ця методика - запорука успіху європейських і американських фермерів.

Розробляючи «ІСМ» (Імпеллерну сепаруючу машину), фахівці даної компанії ставили перед собою завдання не тільки забезпечити сільське господарство агрегатом для більш якісного очищення зерна. Не менш важливою метою було створення сепаратора, який вже на стадії обробки насіння допомагав би сільгосппідприємству або фермерському господарству заощадити свої кревні. Для них вдалося виконати обидва завдання.

Авіаційні технології в сільському господарстві

Рішення купити даний сепаратор виведе Вас на фінішну пряму в досягненні високих якісних показників очищення зерна. Секрет простий. Завдяки фахівцям ХАІ, які виконали ряд необхідних розрахунків, сепаратори позбулися доброї половини неефективних вузлів і механізмів з одночасним підвищенням якості обробки зернових.

Така модернізація призвела до того, що:

  • завдяки унікальній крильчатці імпеллера з'явилася можливість задіяти електродвигун невеликої потужності, що забезпечує повне виключення вібрації зі збереженням високих параметрів повітряного потоку;
  • в сепараторах «ІСМ» не передбачає використання вузлів, що вимагають технологічної зупинки і очищення;
  • є можливість регулювання оборотів імпеллера за допомогою частотного конвертора;
  • передбачений плавний пуск електродвигуна і можливість запуску імпеллера в реверсивному режимі, що забезпечує самоочищення вузла.

І це ще не все. Споживання електроенергії на цих сепараторах в 3,5 рази менше, ніж у аналогічних зерноочисних машин.

Маленький крок до великого врожаю

Більш детально ознайомитися з унікальними технічними характеристиками сепараторів «ІСМ» можна на сайті: https://grain.cleaning. Однак краще один раз спробувати, ніж сто разів побачити. Зверніться до менеджера і він дасть Вам контакти фермерських господарств, де ці машини вже працюють.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ