Як вибрати хорошу каву?

Як вибрати хорошу каву?

05.06.18 18:05 0 963

Купуючи сир, мало хто захоче покласти в кошик «сирний продукт з вмістом рослинних масел». Вибираючи хліб, не всі люблять, щоб в складі були вказані «поліпшувачі» та інші «ешки». Так само і з кавою - далеко не всі покупці виберуть товар тільки завдяки тому, що реклама була гарна, або ж на упаковці картинка красива. Ні, споживач зараз розбещений і обізнаний, йому якість подавай в першу чергу! Але як вибрати хорошу каву? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину https://caffissimo.com.ua, в якому безпосередньо можна купити якісний кофе в зернах.

Мелена кава

Якщо ви сумніваєтеся, що саме перед вами - чисті арабіка і робуста, або ж кави плюс сміття незрозумілого походження - візьміть ложку цього порошку і висипте його в чашку з водою кімнатної температури. Через хвилину або дві перевірте ємність: якщо з'явиться осад, значить, сміття в порошку дійсно є - всі кавові частинки повинні залишитися «на плаву». І до речі, якщо вода при цьому забарвиться або потемніє - це теж погана ознака: в складі присутні барвники.

Вибір кави, якщо це - мелений порошок, ціле мистецтво. Запам'ятайте: не беріть такий товар «оптом», тобто великими пачками, якщо пити його ви збираєтеся самі (а не гучним офісом, здатним «забалакати» напівкілограмовий пакет за тиждень). Від довгого лежання на полиці аромат і смак продукту краще не стане. Доцільніше вибирати вакуумні брикети або жерстяні банки, ця тара зможе зберегти цінні властивості кавового порошку краще за інших.

У наш час в магазинах можна знайти багато ароматизованої кави - як зернового, так і меленого. Не варто забувати, що ці напої хоч і приємні на смак, але все ж це - «хімія», вживання якої намагаються уникати багато людей (і в першу чергу - вагітні жінки). Втім, ви завжди можете знайти хорошу альтернативу таким напоям - наприклад, купити якісну зернову каву, а до неї - суміш спецій. Аромат приємний, і ніяких замінників вершків або інших «єшок».

Яку кави вибрати, якщо ви звикли пити розчинну напій?

Віддавайте перевагу сублімованій каві, потому що вона краще простої розчинної - до того ж, таку каву рідше підробляють, так що ви будете впевнені, що вам дістався продукт дійсно з ароматних зерен, а не з ячменю або бобів. Далі - ціна. Хороша сублімована кава не буде коштувати «три копійки». Нарешті, місце продажу. Погодьтеся, продавець безіменній точки на ринку міг би ризикнути репутацією, закупивши партію свідомо неякісної кави - чого не можна сказати про господаря серйозного спеціалізованого магазину ...

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Приховуємо недоліки: Як ...

КОМЕНТАРІ