Чернігів: Владислав Атрошенко: сплачені податки - це і є справжній патріотизм

Чернігів: Владислав Атрошенко: сплачені податки - це і є справжній патріотизм

06.06.18 08:24 0 493
У Чернігові має з'явитися відділ аналітики та моніторингу надходжень до міського бюджету. Під час розширеної наради у муніципалітеті Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко дав вказівку підлеглим пришвидшити цей процес, оскільки податки - це гроші, на які може жити і розвиватися місто. В умовах реформування податкової системи і скорочення там штатів, Чернігів має активно працювати у напрямку роботи з населенням щодо сплати податків.

— — - Створення власного фіскального відділу на наша необхідність. Звісно, у нього не буде повноважень податкової, бо законодавство нам цього не дозволяє. Але він має працювати аналітично та інформаційно. Я хочу, щоб ми продовжували роботу з населенням та пояснювали, що патріотизм, вишиванки без подальшої сплати податків - це неспівставні речі. Людина, яка не сплачує податки - наносить шкоду цій державі не меншу, ніж російська агресія на сході. Вона підточує країну зсередини. Використовуючи інфрастуктуру міста чи країни, ці люди не сплачують взамін податків на її відновлення і розвиток. А за які гроші утримувати цю інфраструктуру?

*/blockquote

— — Реформа ДФС мала би проходити одночасно з реформою в свідомості людей. Це була б єдина умова, за якої фіскальний орган можна було б робити сервісною службою, - сказав Владислав Атрошенко. - Без цього відділу ми можемо отримати значні недонадходження до міського бюджету. Можна констатувати, що частина платників податків вже змінила свою свідомість і усвідомила, що краще одразу заплатити, ніж потім мати справу зі штрафами й іншими наслідками. Але, на жаль, це стосується не всіх.

*/blockquote

Це питання було підняте під час доповіді начальника Чернігівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Чернігівській області Ярослава Кульбаки.

Новий структурний підрозділ - відділ аналітики та моніторингу надходжень до міського бюджету входить до складу фінансового управління міської ради відповідно до рішення Чернігівської міської ради від 29.03.2018 р. 29/VII– 17 .

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Фахівці ДСНС ...
Наступна новина: На дамбі тернопільського ...

КОМЕНТАРІ