На Тернопіллі степан Барна оглянув будівництво футбольного поля зі штучним покриттям у Великогаївській громаді

На Тернопіллі степан Барна оглянув будівництво футбольного поля зі штучним покриттям у Великогаївській громаді

06.06.18 08:00 0 518
Прививати дітям та молоді любов до спорту, а також стимулювати їх до активного способу життя у Великогаївській ОТГ Тернопільського району вирішили будівництвом міні футбольних полів зі штучним покриттям. В області, нагадаємо, активно триває робота із облаштування подібних майданчиків для гри у футбол. На 2018 рік заплановано відкриття 11 футбольних полів, одне з яких днями відкрили у тернопільській школі №29.

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна, перебуваючи у робочій поїздці у Великогаївській громаді, побачив на якій стадії там тривають роботи та поспілкувався з підрядником.

Очільник області нагадав, що будівництво футбольного майданчика у Товстолузькій ЗОШ І-ІІІ ст. здійснюється в рамках відповідної державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Обсяг фінансування, за його словами, складає близько 1,5 млн. грн., з яких понад 720 тисяч гривень – це кошти з державного бюджету. Решту, на умовах співфінансування, покриває громада. Розмір футбольного поля – 22*42 метри.

«Це дуже позитивна й корисна ініціатива Федерації футболу України. Адже наше завдання забрати дітей від комп'ютерів та змусити їх більше часу проводити на свіжому повітрі та за заняттями спортом. Бо лише у такому випадку ми виховаємо здорове молоде покоління, за яким і майбутнє нашої країни», – зауважив Степан Барна.

У Великогаївській громаді це не єдиний майданчик, який будується за даною програмою. Тривають роботи із будівництва футбольного поля зі штучним покриттям й у селі Баворів.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1287353978034851

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что важно знать во время ...
Наступна новина: Чернігів: Графік роботи ...

КОМЕНТАРІ