Голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман: Завдяки злагодженій роботі – маємо чим пишатися!

Голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман: Завдяки злагодженій роботі – маємо чим пишатися!

06.06.18 13:40 0 664
За майже 2,5 роки від часу об'єднання Великогаївська громада Тернопільського району стала фінансово спроможною, ефективною та самодостатньою. За цей період уже відчутні покращення для місцевих жителів, а сама громада – поступово оновлюється: відбудовуються дороги, розвивається соціальна інфраструктура, відкриваються нові приміщення та реконструйовуються старі. Над чим працюють в громаді, побачив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Зокрема, він побував в адміністративному будинку Великогаївської сільської ради, де триває його реконструкція. Проект виконання робіт розрахований на два роки. Найближчим часом планується його завершення та здача в експлуатацію.

Крім адміністративних приміщень, там також знаходитиметься Центр надання адміністративних послуг для всіх жителів громади. Обладнання для ЦНАПу нададуть громаді у рамках проекту Мінсоцполітики «Прозорий офіс».

За два роки робіт, як поінформував голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман, освоєно понад 10 мільйонів гривень із субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури населених пунктів, в тому числі, й власні кошти громади.

«Щоб наша громада була успішною, ми багато працюємо, маємо хороший колектив. Маємо добру підтримку від влади, від голови Тернопільської ОДА Степана Барни та народного депутата України Тараса Юрика. Як бачимо, є багато позитивних речей: зробили освітлення, дорогу. А тому ми переконані, що такими маленькими кроками повністю оновимо нашу громаду і всі 14 сіл, які до неї входять», – наголосив Олег Кохман.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1287316294705286

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ