Тернопілля: степан Барна відзначив журналістів з усієї області з нагоди професійного свята

Тернопілля: степан Барна відзначив журналістів з усієї області з нагоди професійного свята

06.06.18 10:08 0 483
У Тернопільській області є безліч видань, як друкованих, так й інтернет-ресурсів, є радіо й телебачення. За цими всіма виданнями стоять люди, професіонали своєї справи, які щодня доносять інформацію до жителів області кожен на своєму майданчику і кожен у своєму стилі мовлення. Тому важливо, щоб ця комунікація була результативною та ефективною. На цьому наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час відзначення журналістів з Тернополя та Тернопільщини з нагоди їхнього професійного свята.

«Мені приємно Вас всіх бачити, приємно, що ми спілкуємося як через сторінки газет, так і через соцмережі. Приємно, що в нас відбуваються дискусії. Для мене як для голови обласної державної адміністрації дуже важлива комунікація між виданнями, які працюють на території Тернопільської області, та між органами державної влади. Тому, я намагаюся підтримувати зустрічі з редакторами та журналістами обласних і районних видань, щоб реагувати на Ваші виклики та потреби, щоб прислухатися до Ваших думок та побажань. хочу Вам побажати віри в ту справу, яку Ви робите, віри в майбутнє нашої держави. Дякую також кожному, хто вселяє надію і пише про позитив, про те, що відбувається в Україні і в Тернопільській області. Там, де є негатив, дякую за те, що критикуєте. Завжди приємно бачити критику, котра має на меті вирішення проблеми. Тому дякую всім, хто був та залишається добрим комунікатором в питаннях вирішення людських проблем», – звернувся до усіх присутніх журналістів, які з'їхалися з різних куточків області на урочистості з нагоди свята.

Крім грамот від обласної державної адміністрації, Степан Барна також вручив державну відзнаку «Заслужений журналіст України» заступникові редактора Чортківської районної газети «Голос народу» Анні Блаженко. Дане звання присвоюється за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов'язку та багаторічну сумлінну працю.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1287293734707542

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ