Jonnesway: Як правильно вибрати набір інструментів для ремонту автомобіля?

Jonnesway: Як правильно вибрати набір інструментів для ремонту автомобіля?

06.06.18 16:40 0 1380

Ремонт свого автомобіля, нехай і найдрібніший, доводиться робити всім автолюбителям. Справді, не їхати ж на СТО, щоб закрутити пару болтів і гайок, мужик я чи хто? Але навіть для такого невеликого обслуговування необхідний інструмент. Як його підібрати ми з вами зараз розберемося і допоможе нам в цьому співробітник компанії "Jonnesway Украина", яка безпосередньо займається його реалізацією.

Для чого потрібен авто інструмент?

Це питання обов'язково треба задати собі перед покупкою. Від відповіді на нього залежить дуже багато. Якщо ви збираєтеся регулярно самостійно ремонтувати свій засіб пересування (за умови, що ви вмієте це робити), то є сенс витратиться на дорогий якісний інструмент. Згодом витрачені на подібну покупку кошти повернуться, в тому числі і вірною службою автомобіля.

Якщо ж ремонтом ви займаєтеся не часто, то до питання вибору варто підійти більш обдумано - а чи потрібно мені саме 140 інструментів в наборі для професіоналів? Та й зависока ціна такого набору для рідкісного використання...

Оптом чи вроздріб?

Купувати інструменти набором або поштучно - питання делікатне. Обидва варіанти мають свої плюси і мінуси.
У разі придбання набору ви отримуєте певну кількість інструменту, однакового за якістю, як правило, в пластмасовій валізі або металевому ящику. Його зручно зберігати і транспортувати при потребі. Недоліком може бути те, що не всі представлені в наборі приналежності вам потрібні.

Якщо ж у вас вже частина необхідного інструменту є, то, можливо, є сенс докупити відсутню - наприклад, набір головок. З мінусів - інструмент виходить неоднорідний за якістю і досить гостро постають питання зручного зберігання і транспортування в разі потреби.

Що повинно бути обов'язково в наборі автоінструментів?

Комплектація набору автомобільного інструменту залежить від багатьох факторів, наприклад, від ціни, кількості предметів, призначення і багато чого іншого. Однак бажано, щоб обраний вами набір мав:

  • Ключі ріжкові (краще, якщо рожково-накидні);
  • Набір викруток;
  • Тріскачки і комірець;
  • Карданні шарніри, подовжувачі;
  • Набір торцевих головок;
  • Пасатижі;
  • Молоток 1-1,5 кг.

Якість і зручність

Інструмент буває різний, і не тільки за зовнішнім виглядом. Ряд виробників високоякісних інструментів надають гарантію, наприклад, торгова марка JONNESWAY дає довічну. Деталі по конкретному інструменту можете уточнити у продавця. Перший орієнтир якості - ціна. Хороший інструмент не може дешево коштувати. Другий орієнтир - зовнішній вигляд і ергономіка. Якісний інструмент видно - чіткі лінії лиття, однорідний колір, збалансованість і зручність, прогумовані рукоятки. Не соромтеся попросити спробувати потримати в руці ключ, молоток чи викрутку.

Вдалих Вам покупок і легких ремонтів!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Купуємо пилосос: Секрети ...
Наступна новина: 8 преимуществ желейных ...

КОМЕНТАРІ