Чашка з принтом: Головні переваги такого подарунка

Чашка з принтом: Головні переваги такого подарунка

07.06.18 15:11 0 1679

Вам потрібно зробити подарунок. Він повинен бути не дуже дорогий і  вигадливий, але в той же час запам'ятатися і бути корисний. Дуже хорошим варіантом буде індивідуальна чашка, тарілка, чарка або пивний келих.

Так, всі знають про друк на чашках, але можна ж ще зробити і іменну тарілку, кавовий набір (чашка для кави і блюдце). Не будемо забувати і про такий важливий і потрібний елементі під час чоловічих розмов, як пивний кухоль або чарка. Але це вже дивлючись під вподобання кожної людини.

Чашка потрібна завжди, навряд чи її просто так поставлять на полиці або викинуть. Рано чи пізно з неї почнуть пити і тоді згадають про Вас. Це буде не лише приємний подарнок, але і необхідний. До речі, замовити виготовлення оригінальних, фірмових кружок (изготовление фирменных кружек) можна на сайті http://pr-ekb.ru/.

Чашка для кави

Завжди приємно скуштувати аромат хорошої кави з власної кавової чашки. Оригінальна чашка для кави дуже непоганий подарунок. Кому її можна подарувати: не важливо кому - коханій жінці або чоловікові, татові чи мамі, кожному приємно мати свою власну кружку. А скільки радості блищить в очах маленького чоловічка, коли у нього раптом з'явилася саме його чашка або тарілка. Та ще така, якої немає ні в мами, ні у тата. І навіть бабуся з дідусем заздрять онукові.

Чашка на весілля

Чашка - непоганий подарунок на весілля (тільки вона повинна бути красивою і оригінальною, а не звичайною). Тоді ж щоранку в молодій сім'ї ранок починається з чашечки кави з улюблених кухлів. Втім, не тільки для закоханих. Можна ж і батькам або дружньому подружжю зробити подарунок на ювілей. І такі чашки замовляють навіть маленьким комплектом: для будинку, роботи і дачі. А гуморні малюнки і написи на кожній з них різні і відповідають обстановці.

Між іншим, виділяються найбільших два весільних ювілеїв: 15 років спільного життя - це кришталеве або скляне весілля і 20 років - весілля вважається "порцеляновим". Саме на другий ювілей прийнято дарувати посуд. Наприклад, чайний або кавовий сервіз, або просто пару гарних і оригінальних чашок. Саме такі чашки, подаровані до свята з любов'ю, точно надовго запам'ятаються "молодятам".

Іменні чашки

Ви керівник підприємства і хочете презентувати своїм партнерам щось на чергове свято (Новий Рік, 8 Березня, день Святого Валентина, ювілей або будь-яка іншу пам'ятну дату)? Ну що ж, кружка з фірмовим логотипом Вашого підприємства буде нагадувати про Вас як мінімум пару раз в день. У будь-якому офісі чай або каву споживають як за розкладом. Не забувайте про тих, хто на Вас працює. Подаруйте кожному з них свою кружку на свято і люди з гідністю оцінять Ваш подарунок.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Интернет магазин ...
Наступна новина: Как выбрать место для ...

КОМЕНТАРІ