В Житомирській області огляд можливостей для громадського сектору

В Житомирській області огляд можливостей для громадського сектору

08.06.18 09:03 0 568
Перебуваєте в пошуках можливостей для реалізації свого потенціалу, або ж маєте бажання поглибити свої знання? Тоді запрошуємо скористатися можливостями з навчання, конкурсів від європейських та українських інститутів громадянського суспільства.

Громадський Простір запрошує на розмову соціальних підприємців та інноваторів

Вже вдруге Громадський Простір проведе неформальну розмову у форматі Prostir Talks на Youthday майданчику.

До розмови за кавою ми запрошуються лідери/ки, засновники/ці, ініціатори/ки соціальних підприємств, інноваторів. Ваша справа модерна, цікава, експериментальна, свіжа і водночас змінює світ-країну-простір на краще? Тоді зголошуйтесь до участі в Prostir Talks.

Кількість місць обмежена! Заповнити форму потрібно до 18 червня, 18:00 год.

Деталі:https://www.prostir.ua/event/hromadskyj-prostir-zaproshuje-na-rozmovu-sotsialnyh-pidpryjemtsiv/.

Літня дванадцята сесія стажування «Хаб медіамобільності»

Фундація «Суспільність» спільно з ГО «Інтерньюз-Україна» та за сприяння інтернет-видання Детектор медіа запрошує студентів випускних курсів бакалаврату та магістратури шкіл журналістики з усіх регіонів країни взяти участь у 15-тиденному стажуванні в Києві в редакціях провідних медіа.

Учасники журналістської інтернатури опанують інтенсивний практичний курс з виготовлення інформаційних продуктів для конвергентних редакцій, радіо, ТБ, соціальних мереж та теоретичні засади роботи сучасного універсального журналіста.

Дата та місце проведення школи: з 16 по 30 серпня 2018 року, м. Київ.

Участь безкоштовна. Фундація «Суспільність» забезпечить учасників проживанням, харчуванням, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Усім кандидатам необхідно буде заповнити аплікаційну форму: https://goo.gl/forms/nJgSRWLI1yAniYUn1, надіслати професійне CV та мотиваційний лист.

Останній день прийому заявок до участі: 2 липня 2018 року, 23:59 год.

Додаткову інформацію можна отримати по тел.: (097)-297-08-42, (044)-483-03-72 або souspilnistfoundation@gmail.com.

АМУ в рамках проекту ПРОМІС оголошує конкурс на фінансування гендерних ініціатив

Асоціація міст України в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) розпочинає прийом заявок від міських рад-членів АМУ на фінансування короткострокових ініціатив, що сприятимуть участі жінок у місцевому економічному розвитку.

Головною метою конкурсу є сприяння участі жінок у місцевому економічному розвитку шляхом реалізації короткострокових ініціатив в містах-членах АМУ у співпраці органів місцевого самоврядування з неурядовими організаціями та/або підприємництвом, спрямованих на досягнення конкретних результатів щодо підвищення активності жінок в економічному житті громад та/або в процесі прийняття рішень на місцевому рівні.

Максимальний строк реалізації ініціатив: 6 місяців.

Загальний бюджет конкурсу складає: 600 000 гривень.

Бюджет однієї ініціативи: від 40 000 до 100 000 гривень.

Деталі:https://www.prostir.ua/?grants=amu-v-ramkah-proektu-promis-oholoshuje-konkurs-na-finansuvannya-korotkostrokovyh-hendernyh-initsiatyv.

«Вікі любить музику» — новий конкурс в українській Вікіпедії

1 червня в українській Вікіпедії стартує конкурс «Вікі любить музику». Протягом місяця учасники мають створювати або покращувати статті про музику у вільній онлайн енциклопедії. Переможцями стануть два конкурсанти, які наберуть найбільшу кількість балів.

Конкурсний період починається 1 червня і буде тривати рівно місяць — до 30 червня включно. Переможці конкурсу визначаються за сукупним обсягом та якістю статей, яке оцінюватиме журі — вікіпедисти та музикознавці.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі незабаром ...
Наступна новина: Степан Барна: На розвиток ...

КОМЕНТАРІ