Чернігів: Відкриття пляжного сезону на «Золотому березі» - 16 червня

Чернігів: Відкриття пляжного сезону на «Золотому березі» - 16 червня

08.06.18 08:02 0 553
У Чернігові готуються до пляжного сезону 2018 року. Офіційне його відкриття розпочнеться 16 червня об 11 годині на міському пляжі «Золотий берег».

Основні роботи з підготовки пляжу мають бути закінчені до 14 червня. Таке доручення дав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко нещодавно на робочій нараді. Він також зазначив, що до відкриття сезону територія пляжу має бути повністю готова – у тому числі, завезений у достатній кількості пісок. А також зроблені всі дорожні роботи, встановлена зупинка громадського транспорту, чагарники обабіч доріг у зеленій зоні розчищені від зайвої порослі, зроблені клумби тощо.

Як повідомив директор КП «Паркування та ринок» Микола Гоголь, наразі на території пляжу ремонтуються комунікації та інша інфраструктура, яка була пошкоджена паводком. А саме, фахівці помпами відкачали воду зі спортивних майданчиків, вже вивезене сміття та повалені дерева, автостоянка теж розчищена, замінений паркан. Пісок для підсипки спортивних майданчиків завозитиметься вже цього тижня. Кварцевий пісок вздовж берега річки на території пляжу підсипатиметься орієнтовно 11 червня.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ