Чернігів: Зміни у русі громадського транспорту на час перекриття руху на перехресті вулиць Шевченка - О. Молодчого та вул. Незалежності

Чернігів: Зміни у русі громадського транспорту на час перекриття руху на перехресті вулиць Шевченка - О. Молодчого та вул. Незалежності

10.06.18 09:47 0 474
У зв'язку з проведенням асфальтування вулиці Незалежності в Чернігові з 8 червня буде ускладнений рух транспортних засобів на маршрутах громадського транспорту, які проходять через даний мікрорайон.

На час перекриття ділянок вулиць вносяться зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.

Рекомендований об'їзд ділянки вулично-шляхової мережі міста, де проводяться ремонтні роботи дорожнього покриття, здійснюватиметься вулицею Красносільського, а на час проведення робіт на перехресті вулиць Любецька-Незалежності-Глібова - по вул. Ріпкинська, Гагаріна, Л. Пашина, Глібова.

На час перекриття за тролейбусним маршрутом № 6 будуть курсувати автобуси маршруту №6А, а тролейбусний маршрут №11 буде тимчасово скорочений до залізничного шляхопроводу на перехресті вулиць Козацька-Громадська-Любецька, де існує технічна можливість для розвороту.

Схема об'їзду – нижче:

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт самопливного каналізаційного колектора на перехресті вулиць Шевченка та О. Молодчого, в Чернігові з 11 по 25 червня включно будуть перекриті ділянки однойменних вулиць, які прилягають до цього перехрестя.

На час перекриття ділянок вулиць вносяться зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.

Рекомендований об'їзд даної ділянки вулично-шляхової мережі міста, де проводяться ремонтні роботи дорожнього покриття, здійснюватиметься вулицями О. Міхнюка, Гетьмана Полуботка, Академіка Павлова.

Тролейбусні маршрути №1; 8; 9 на час перекриття курсувати не будуть.

Тролейбусний маршрут №1 замінить автобусний маршрут №1А, а тролейбусний маршрут №9 буде рухатися в режимі тролейбусного маршруту №2. Пасажирам тролейбусного маршруту №8 пропонується скористатися автобусами маршруту №30.

Автобуси на маршрутах № 1А; 16; 27; 30; 39 та 44 будуть рухатися у прямому та зворотному напрямку з вулиці Шевченка на вул. О. Міхнюка, далі по Гетьмана Полуботка на Академіка Павлова і звідти на вул. Шевченка для подальшого руху за маршрутами.

Автобусні маршрути № 25 та 42 будуть рухатися у прямому та зворотному напрямку з вулиці Шевченка на вул. Академіка Павлова, далі по Гетьмана Полуботка на О. Молодчого і звідти на проспект Перемоги для подальшого руху за маршрутами.

Автобусний маршрут № 7 буде рухатися у прямому та зворотному напрямку з вулиці Шевченка на вул. О. Міхнюка, далі по Гетьмана Полуботка на О. Молодчого і звідти на проспект Перемоги для подальшого руху за маршрутом.

На час проведення робіт, тимчасово не будуть обслуговуватися зупинки громадського транспорту «Красний міст» (з обох боків вул. Шевченка), «Центральний парк культури та відпочинку» (з обох боків вул. Шевченка). На цей період будуть використовуватися зупинки на об'їзних вулицях, а в разі їх відсутності будуть здійснюватися зупинки за вимогою.

За консультаціями рекомендуємо звертатися до водіїв та кондукторів, або до Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради за телефонами 675-373; 675-013; 675-503. Інформацію стосовно роботи тролейбусів можна отримати у диспетчера комунального підприємства «Чернігівське тролейбусне управління» за телефоном 3-31-45.

Дякуємо за розуміння.

Схема об'їзду – нижче:

Дивіться також:

У Чернігові заплановане перекриття вулиці Шевченка

Увага! З 11 по 15 червня включно перекриття руху по вул. Незалежності

За повідомленням управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Амбулаторія поліклініки ...

КОМЕНТАРІ