Амбулаторія поліклініки Чернігівської міської лікарні № 2 обслуговуватиме дорослих і дітей

Амбулаторія поліклініки Чернігівської міської лікарні № 2 обслуговуватиме дорослих і дітей

10.06.18 09:58 0 487
Амбулаторію сімейних лікарів поліклініки Чернігівської міської лікарні № 2, яка почала нещодавно працювати, відвідав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Медичний заклад розташований у районі «П'яти Кутів» за адресою: пров. 1-го Травня, на другому поверсі.

Начальник управління охорони здоров'я міської ради Владислав Кухар повідомив, що для проведення капітального ремонту приміщень цієї будівлі з міського бюджету були виділені кошти у сумі 1,87 млн грн. Проектні та ремонтні роботи на замовлення та під контролем управління капітального будівництва міської ради проведені підрядником – «МЖК сервіс».

У цьому медичному закладі обслуговуватимуться пацієнти, які проживають у межах вулиць Савчука; Гетьмана Полуботка, 44-80; проспекту Перемоги, 114-163; вул. Шевченка, 22-53-в; вул. 1 Травня,7-41, 24-48, 50-136, 73-123 та інші.

Лікарі вестимуть прийом як дорослого, так і дитячого населення. Там працюватимуть 5 терапевтичних дільниць поліклініки міської лікарні № 2 та 2 педіатричні дільниці дитячої поліклініки № 2. Штатний розпис амбулаторії передбачає 8 посад лікарів, 11 посад середніх медичних сестер та 5 посад реєстраторів та молодших медичних сестер.

Крім того, передбачається наявність процедурного кабінету, денного стаціонару на 2-3 ліжка, кабінету фізіотерапевтичного лікування (інгалятор, УВЧ, небулайзер), кабінету ЕКГ обстеження.

На загальна кількість населення, що проживає у цьому мікрорайоні: дорослих майже 12 тис. осіб та 1800 дітей віком до 17 років. Але в умовах підписання декларацій можливі зміни в кількості пацієнтів. Станом на 7 червня більше 4 тисяч мешканців цього району вже підписали декларації з лікарями амбулаторії.

Владислав Кухар висловив сподівання, що таке наближення первинної медичної допомоги до пацієнтів, по-перше, у деякій мірі сприятиме поліпшенню умов праці лікарів, по-друге, буде позитивно прийнятним для пацієнтів, завдяки своїй наближеності. Особливо це буде торкатися людей похилого віку та молодих родин з дітьми, які мешкають в новобудовах.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Зміни у русі ...
Наступна новина: ОТГ Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ