У Чернігові готують проект звернення до законодавчої та виконавчої гілки влади,щоб повернути електромережі у власність міста

У Чернігові готують проект звернення до законодавчої та виконавчої гілки влади,щоб повернути електромережі у власність міста

10.06.18 08:11 0 456
Вчора, 7 червня, відбулося засідання робочої групи з питання опрацювання доцільності, можливості та шляхів передачі в комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об'єктів енергетичної системи, що розташовані на території міста. Нараду провів секретар Чернігівської міської ради Максим Черненок.

Головним завданням робочої групи було вивчити наявні можливості та механізми, а також доцільність повернення електромереж у власність територіальної громади.

Теми попередніх засідань були присвячені обговоренню юридичних механізмів передачі майна від приватної фірми в комунальну власність.

Питання щодо передачі електромереж є складним, тому його фаховий аналіз робитиметься крок за кроком.

Вчора робоча група прийняла рішення, що на чергову сесію Чернігівської міської ради виноситиметься проект рішення про звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та народних депутатів України від виборчих округів, що входять до складу Чернігівської області. У тексті звернення буде запропоновано нове формулювання до окремої статті (частини) ЗУ «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності».

На думку представників робочої групи, якщо відповідні зміни будуть внесенні до цього ЗУ, то питання повернення електромереж у власність міста вирішиться.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Під час сесії ...

КОМЕНТАРІ