Як вибрати аксесуари для футболу?

Як вибрати аксесуари для футболу?

10.06.18 00:52 0 1622

Багато хлопчаки грають і хочуть грати в футбол, одні у дворі, а інші професійно. Але в будь-якому випадку для цього потрібна футбольна форма, взуття, захист. Як же правильно вибрати все необхідне для гри, ми зараз вам підкажемо і розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://kosas.com.ua/, в якому безпосередньо можна купити дані аксесуари.

Форма для футболу, перш за все, повинна бути зручною, і виконувати функцію захисту. Але і зовнішній вигляд теж має не останнє значення. Одяг може бути з бавовни або з синтетики. Речі з бавовни приємні для тіла, вбирають вологу, але довго сохнуть. Їм властиво змінювати свій зовнішній вигляд, навіть після першої шкарпетки. Форма з синтетичної нитки, на сьогоднішній день є найбільш зручною для гри. Навіть спортсменам шиє одяг із синтетичної тканини. Вона тим добре, що виводить вологу і швидко сохне, не змінює зовнішній вигляд і витримує прання. Якщо заняття відбуваються досить часто, то кращим варіантів буде форма з синтетики.

Далі потрібні гетри. Вони підрозділяються в залежності від щільності самої пряжі. Більш щільні гетри краще вбирають вологу, але знижують контроль над м'ячем. Тонкі гетри менш сприйнятливі до вологи і з найменшим впливом на відчуття. І потім вони підбираються залежно від сезону і на свій розсуд. Найголовніше, щоб гетри щільно сиділи на нозі і підтримували ваш щиток.

Щитки бувають двох видів: для захисту голеностоп і без неї. Перший вид важчий, але вони більш надійні. Багато спортсменів вибирають для гри щитки без захисту, вони легші варіант. Ще щитки можуть бути суцільні і зі вставками, тобто полегшені. Останній варіант більше використовують початківці спортсмени.

І остання деталь форми футболіста - це бутси. Найбільш популярні моделі - це з шістьма, дванадцятьма або тринадцятьма шипами. Залежно від поверхні поля, вибирається і кількість шипів. Якщо більш тверде ігрове поле, то і кількість шипів на бутсах має бути більше - це дванадцять або тридцять. Для м'якій поверхні досить і бутси з шістьма шипами. Шипи бувають з пластика або металеві, довгастої, трикутної або овальної форми. Бутси шиють з натуральної або штучної шкіри. Взуття з натуральної шкіри вибираються щільно по нозі, з тієї причини, що їм властиво розтягуватися. Якщо ж бутси зі штучного матеріалу, то підбирають виходячи з довжини стопи або ж на один розмір більше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ортопедичний матрац: ...
Наступна новина: Рятувальники Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ