Житомирська ОДА не заплатить підряднику за неякісний ремонт дороги в Пулинському районі

Житомирська ОДА не заплатить підряднику за неякісний ремонт дороги в Пулинському районі

12.06.18 13:07 0 445
Житомирська облдержадміністрація, як замовник послуг, не платитиме підрядникам за неякісно виконані роботи з ліквідації ямковості на дорогах області.

Про це повідомив начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк після того, як перевірив якість проведення дорожніх робіт у с. Ясна Поляна Пулинського району.

— «Від технічного нагляду надійшла інформація, що субпідрядна організація неякісно виконує роботи з ямкового ремонту у с. Ясна Поляна, що в Пулинському районі. По-перше, без попередження технагляду підрядник ТОВ «Південь - Дор Буд» розпочав проводити ямковий ремонт на цій ділянці дороги. По-друге, працівники неякісно відфрезерували та обробили ями, після чого отримали припис. Незважаючи на це, працівники продовжили роботи і влаштували асфальтобетонне покриття. На немає гарантій того, що дорога, на якій виконані роботи, прослужить відповідний термін. Тому рішення однозначне – ці роботи з ліквідації ямковості, які виконав підрядник, ОДА оплачувати не буде. Компанія має усунути недоліки на цій ділянці і лише тоді зможе працювати далі», – зазначив Роман Крисюк.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ