В Житомирській області ігор Гундич затвердив комісію,яка розглядатиме заявки на компенсацію за виноградарство,хмелярство і садівництво

В Житомирській області ігор Гундич затвердив комісію,яка розглядатиме заявки на компенсацію за виноградарство,хмелярство і садівництво

13.06.18 10:55 0 588
Обласна комісія розглядатиме заяви та документи, які подали суб'єкти господарювання, для виплати компенсації з державного бюджету на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства.

Відповідне розпорядження № 229 та склад комісії затвердив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич 12 червня.

Згідно із документом комісія у своїй діяльності має керуватись постановою Кабінету Міністрів України від 15 липня 2005 року № 587 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства» (із змінами).

Загалом на 2018 рік у державному бюджеті на розвиток хмелярства, закладення молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними передбачено 300,0 млн грн.

Агропідприємства зможуть отримати до 80% здешевлення посадкового матеріалу у садівництві, виноградарстві та хмелярстві.

За детальним переліком документів та умовами відшкодування звертатись до конкурсної комісії за адресою м. Житомир, вул. Мала Бердичівська 25, департамент агропромислового розвитку та економічної політики обласної державної адміністрації каб. 212. Тел.: (0412) 47-46-28.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі з фасадів ...
Наступна новина: Що таке «цифровізація» ...

КОМЕНТАРІ