Тернопільщина презентувала власний агропромисловий комплекс на масштабній виставці «АГРО-2018»

Тернопільщина презентувала власний агропромисловий комплекс на масштабній виставці «АГРО-2018»

13.06.18 10:13 0 535
Потенціал Тернопільської області представили під час найбільшої агропромислової виставки в Україні та Східній Європі – «АГРО-2018», яка відбулася у Києві. До заходу долучилися Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман та заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова. Делегацію з Тернопільщини очолив перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак.

Виставка, яку провели уже втридцяте, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України. Особлива увага приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства.

Тернопільщина представила продукти власного виробництва м`ясопереробної, молочної, хлібопекарської, спиртової, плодово-овочевої галузей.

За словами Івана Крисака, дана виставка – унікальна можливість продемонструвати багатий потенціал Тернопільської області, презентувати власну продукцію, а також для залучення інвестицій: «Це чудова нагода для налагодження співпраці з країнами, які є лідерами аграрного сектору, а також для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі з фасадів ...

КОМЕНТАРІ