Міні-навантажувач: Основні переваги

Міні-навантажувач: Основні переваги

13.06.18 10:12 0 1280

Все більш популярною технікою в останні роки стають міні-навантажувачі. Якщо говорити в загальному, то основне призначення міні-навантажувачів - це максимальне полегшення або повна заміна ручної праці. Міні-навантажувачі обладнані жорсткою рамою і спеціальним підйомним механізмом, на який можна кріпити різне навісне обладнання. Невеликі габаритні розміри дозволяють використовувати їх в обмеженому просторі, а висока продуктивність дає можливість застосовувати ці машини на будівельних об'єктах, в комунальних міських службах, на складах підприємств, в заводських і фабричних цехах, на роботах по ремонту та утриманню доріг, на роботах з переміщення грунту.

Високонадійні універсальні малятка-машини привертають покупців низькими експлуатаційними витратами, доступністю запасних частин, чітко налагодженим сервісом.

Багатофункціональність цих машин досягається завдяки тому, що на ринку присутнє різноманітне змінне навісне обладнання на навантажувач (навесное оборудование на погрузчик), причому за допомогою спеціальних адаптерів можливо використовувати це обладнання на машинах самих різних марок, як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва. Різноманітність навісного обладнання дозволяє використовувати міні-навантажувачі не тільки для вантажопідйомних і вантажно-розвантажувальних робіт. Наприклад, за допомогою спеціального навісного обладнання міні-навантажувач можна використовувати для риття ям, чищення території, прибирання снігу, в якості бетономішалки, бура і пили.

Список навісного обладнання для міні-навантажувачів перевалює за сотню. Це гідравлічний молот для руйнування асфальту або бетону, палетні вила для переміщення штабелювати вантажів, Поліпшувач грунту і культиватори для земельних робіт, ковші різних типів для зміни ландшафту, риття басейну або ям та інших земельних робіт, бури для риття ям при посадці дерев або установці стовпів, снігоочисники для прибирання снігу і траншеєкопачі для риття зрошувальних систем або інших траншей Здавалося б, що ще нового можна придумати? Однак виробники міні-навантажувачів пропонують все нові і нові види обладнання, і, можливо, скоро міні-навантажувачі дійсно повністю замінять ручну працю людей.

Сучасні міні-навантажувачі надають операторам такі можливості, яких вони раніше навіть уявити не могли, при цьому забезпечуючи роботу в найкомфортніших умовах.

Звичайний ківш міні-навантажувача може бути замінений на один з безлічі спеціалізованих ковшів або на інше навісне обладнання, яке приводиться в дію гідравлічною системою самого міні-навантажувача. Таким чином, один навантажувач за допомогою різного навісного обладнання може виконати кілька різних видів робіт і бути багатофункціональним, при цьому зміна навісного обладнання не потребує від оператора спеціальних навичок і зусиль.

Міні-навантажувачі практично безроздільно панують в індустрії компактної будівельної техніки з 1960 р, і сьогодні на цьому ринку присутня велика кількість моделей найбільших машинобудівних компаній світу. Сьогодні без міні-навантажувачів неможливо уявити роботу складів, виробництва і підприємств інших сфер.

Так як навісне обладнання для міні-навантажувачів випускається різними виробниками, від чого залежить його ціна, можна мінімізувати свої витрати, вибираючи виробника, при збереженні високої якості продукції.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ