Рулонні штори день-ніч: Стиль і практичність

Рулонні штори день-ніч: Стиль і практичність

13.06.18 18:57 0 1510

Рулонні штори "день-ніч" ("day-night", "день-ночь") - це новинка в області світлозахисних систем. Даний тип поєднав в собі оригінальність класичних тканинних ролет і функціональність горизонтальних жалюзей.

Конструкція рольштор - це полотно тканини, яке чергується горизонтальними смужками із світлопроникаючої тканини і більш щільної тканини, яка блокує світло (смужки тканини можуть знаходиться в декількох положеннях «день», коли смужки з щільної тканини (ніч) перекриваючи один одного повністю блокують надходження світла в приміщення. Окрім того, вони також не дають можливості щось побачити стороннім поглядам). До речі, основною відмінністю рольштор "день-ніч" від звичайних рулонних штор є використання спеціального обтяжувача в нижній частині полотна.

Для якого типу приміщення підходять рольштори день-ніч?

Цей тип рольштори є як оригінальним, так і універсальним інструментом в оформлення приміщень будь-якого типу. Ві можете створити атмосферу стриманості, надати діловий вигляд для офісного кабінету або навпаки зробити святковою і барвистою кімнату дитини, використовуючи різні комбінації кольорів і фактур, поєднуючи їх з класичними шторами.

Тканини для рольштор "день-ніч" представлені в широкому асортименті, від простих однотонних до тканин з текстурою. Ще більшої популярності набирають рулонні штори з фотодруком, в яких технологія термо дозволяє перенести барвисті і індивідуальні малюнки на полотно тканини, при цьому  надаючи «родзинку» вашому інтер'єру. Різні відтінки чергуються за допомогою тканинних смуг, в яких є використання холодних і теплих кольорів. Стильний дизайн дозволяє гармонійно вписати рольштори день-ніч в будь-який інтер'єр, створюючи неповторний стиль і навіть комбінувати їх з класичними тканинними шторами.

Переваги рольшторів день-ніч:

  • Використання горизонтальних смужок тканини дозволяє візуально збільшити простір вікна;
  • У режимі ніч рулонні штори не тільки блокують до 80% світла, що надходить, але і захищають приміщення від нагрівання;
  • Використання рулонних штор системи міні дозволить зберегти візуальний вигляд вікна як елемент загального дизайну;
  • Система міні дозволяє комбінувати декорування вікна рулонними шторами з іншими видами віконного драпірування;
  • Рольштори день-ніч є трендом в оформленні віконних прорізів, тому професійні дизайнери часто використовують їх для створення вже кінцевого дизайну в приміщенні;
  • Ролети день-ніч створюють сприятливу атмосферу напівтемряви, завдяки вертикальному переміщенню світлопроникних смуг тканини.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Чернігові Алею Героїв ...
Наступна новина: Як вибрати стоматологічне ...

КОМЕНТАРІ