Одне «золото» і дві «бронзи» здобули представники Тернопільського «Інваспорту» на Всеукраїнському турнірі з дзюдо

Одне «золото» і дві «бронзи» здобули представники Тернопільського «Інваспорту» на Всеукраїнському турнірі з дзюдо

15.06.18 15:59 0 594
Відкритий всеукраїнський турнір з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху, пам'яті Воїна Небесної сотні Героя України Дмитра Максимова провели на Київщинi у місті Ірпінь, на базі університету Державної фіскальної служби України. У змаганнях взяли участь близько 60 спортсменів з десяти областей України (Харківська, Дніпропетровська, Донецька, Віницька, Житомирська, Одеська, Тернопільська, Миколаївська, Сумська, місто Київ) та Республіки Білорусь.

Турнір організовується в Україні щорічно уже вп'яте. Боротьба на татамі була запеклою, кожен із учасників намагався вибороти перемогу. Відтак Кубок «Найкращій спортсменці від Спортивної федерації глухих України» отримала представниця Тернопілля Марія Бала - майстер спорту України з дзюдо, чемпіонка Дефлімпійськіх ігор 2017 у містi Самсун, Турреччина.

Загалом від Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» у своїх вагових категоріях змагалося троє спортсменів, які здобули одну золоту та дві бронзових медалі. Так, Марія Бала виборола «золото» серед жінок у ваговій категорії + 78 кг, бронзовою призеркою у цій же ваговій категорії стала Іванна Стецюра. Іван Осос посів третє місце серед чоловіків у ваговій категорії 73 кг.

Пiдготував спортсменів до змагань заслужений тренер України Леон Уруський, зазначили в управлiннi фiзичної культури та спорту.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ