«Олімпійське літо» завітало в оздоровчий комплекс «Лісовий» на Тернопіллі

«Олімпійське літо» завітало в оздоровчий комплекс «Лісовий» на Тернопіллі

15.06.18 13:10 0 495
Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Тернопільської обласної державної адміністрації за підтримки управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА організував проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо».

Так, 11 червня одне із таких дійств відбулось в оздоровчому комплексі «Лісовий» Тернопільського обласного закритого акціонерного товариства по туризму та екскурсіях «Тернопільтурист», що розміщений у селі Скоморохи Бучацького району. Понад двісті дітей зібрались на стадіоні та на концертному майданчику у «Лісовому», щоб провести свій час активно та позитивно, взявши участь у різноманітних естафетах та спортивних розвагах на швидкість, спритність, а якщо змагання тривають більше двох годин, то звичайно ще й на витривалість, зазначили в управлінні фізичної культури та спорту.

Адже хлопці та дівчата хочуть випробувати себе у різноманітних естафетах, а їх аж одинадцять. Для цього вже потрібно виявляти неабиякі не тільки фізичні, але й морально-вольові якості. А вибирати було з чого, – це естафети «Швидкі та спритні», «Човниковий біг», «Флорбол», «Вправі на скакалці», «Фрізбі», «Баскетбол», «Боулінг», «Мішечки», «Скакалки», «Садіння і збір картоплі», «Футбольна естафета».

З 10-30 до 13 години тривали захоплюючі спортивні випробування. Чудова оточуюча природа, свіже чисте повітря, сонечко та зелена чаша із лісів, в якій знаходиться оздоровчий комплекс, піднімали настрій всім дітям та суддям.

Після підбиття підсумків суддівською колегією, підрахунку «талончиків здоров'я» за виграші в естафетах, судді нагородили учасників змагань – діти отримали різноманітні призи.

Участь у «Олімпійському літі», яке триває не тільки на Тернопільщині, але по всій Україні, дає дітям можливість організаторам долучати дітей до здорового способу життя, залучати їх до занять фізичною культурою і спортом, дозволяє підвищувати рівень їх фізичних та морально-вольових якостей, допомагає дітям вибрати для подальших занять той вид спорту, який їм до душі. «Олімпійське літо» на Тернопільщині триває!

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Програма ...
Наступна новина: Тернопіль: на пляжі ...

КОМЕНТАРІ