Як оригінально подарувати квіти?

Як оригінально подарувати квіти?

15.06.18 15:25 0 1474

«Дітям - морозиво, дружині - квіти!» - цей безпрограшний варіант рятував завжди і всюди. Ювілей колеги, день народження подруги або подарунок улюбленому вчителеві. Ми забігаємо в перший-ліпший магазин і метушливо загортаємо в целофан вибрані навмання квіти.

Але навіть з таким стандартним подарунком, як простий букет квітів, зараз дуже легко потрапити в халепу. Вибір величезний, як же не бути банальним і приємно здивувати?

«Хм, а що просто троянди дарувати нині немодно?» - запитаєте ви. Ну да, навіть на квіти є своя мода. Якщо ви подаруєте ці незвичайні: ранункулюси, півонії, кали, гортензії - серце красуні буде розтоплене. Як кажуть флористи, екзотичні рослини не скасовують вічну класику - троянди, але тепер троянди не прості, а є велике різноманіття видів та сортів.

Квіти в коробках: Оригінальність вибору

Якщо вам букет квітів навіть з такими екзотичними назвами, як ранункулюси, здається занадто простим, то можна подарувати квіти в коробках. Так-так, саме в коробках. Не дивуйтеся, цей вишуканий квітковий тренд вже давно популярний у всьому світі. До речі, придбати квіти в коробці з доставкою (купить цветы в коробке с доставкой) можна на сайті df.ua.

Мало того, що це дуже ефектний подарунок, так і дуже практичний: по-перше, для квітів не потрібна ваза, по-друге, всередині є спеціальна флористична губка, просочена водою зі спеціальним розчином. Завдяки цьому квіти простоять довше, ніж звичайний букет. А ще ми чомусь впевнені - він точно з'явиться у всіх фотографіях з заходу. Тільки не питайте, чому:)

Квіткові композиції в коробках

Якщо одержувач вашого подарунка ще й ласун, то можна дарувати без роздумів цю красиву квіткову композицію з цукерками або солодким печивом (макарони). Ні, це не локшина в коробці з квітами) макарони - це дуже смачне французьке тістечко, яке має багату історію. Кажуть, його любили королі і принцеси, а з недавніх пір і у нас з'явилася можливість поласувати королівським десертом.

За однією з версій назва «макаронів» походить від італійського слова, яке означає розбити, розчавити, за способом виготовлення основного інгредієнта - мигдальної муки. Цей подарунок виглядає дуже презентабельно, так його ще й з'їсти можна. Подвійний бонус!

Як ви розумієте, квіткові коробки бувають різних розмірів і стилів. Ніжніше, суворіше, але в будь-якому випадку - це зворушливий спосіб проявити увагу. До речі, такий подарунок можна піднести колезі, родичам або просто з будь-якого урочистої нагоди.

Монобукети

Коробки, капелюхи, ранункулюси (язик заплітається, вимовляючи цю назву), макарони - заплуталися?! Тоді діємо як Джеймс Бонд і купуємо прості, але стильні букети одного виду і кольору: великий оберемок троянд, маленький букет півоній або тюльпанів. І пам'ятайте, найголовніше - ніякого целофану! Квіти можна пов'язати простою стрічкою або упакувати в крафт папір. Так вони будуть виглядати стильно і гармонійно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: В Тернополі з 14 червня рух ...

КОМЕНТАРІ