Як правильно вибрати повітряні кулі?

Як правильно вибрати повітряні кулі?

18.06.18 20:31 0 1228

Сьогодні тисячі виробників по всьому світу пропонують найширший асортимент самих різних повітряних куль. Їх різноманіття часом збиває з пантелику. Тому важливо знати, як правильно вибрати повітряні кулі, щоб вони якомога довше не змінювалися в розмірах і радували своїм польотом.

Для цього потрібно слідувати деяким рекомендаціям, які нам дасть співробітник інтернет-магазина https://ideaopt.com.ua/, в якому безпосередньо могна придбати повітряні кулі оптом.

По-перше, відразу треба визначитися з тими факторами, які негативно впливають на повітряні кулі. І з огляду на це, зробити вибір.

Сонячні промені

Так, наприклад, прямі сонячні промені руйнують латекс. Але багато заходів і свят проходять на відкритому повітрі. У такому випадку потрібно просто вибирати кулі більш світлих кольорів (червоний замінити на персиковий, насичений фіолетовий на ніжно-лавандовий і т.д.). Крім того, задаючись питанням, як правильно вибрати повітряну кулю на свято під відкритим небом, зверніть увагу на товщину латексу. Чим щільніше стінки кулі, тим менше у нього шансів несподівано лопнути.

Спосіб зберігання

Серед загальних рекомендацій по вибору повітряних куль важливо відзначити спосіб їх зберігання. Купуйте ті вироби, які зберігаються в поліетиленовій упаковці або в щільно закритій коробці з картону. Щоб правильно вибрати повітряну кулю, потрібно звернути увагу на її зовнішні ознаки. Звертайте увагу на запах - він не повинен бути занадто різким.

Неприємний "аромат"

Неприємний "аромат" латексної кульки свідчить про її низьку якість і про прострочений термін зберігання. Коли повітряні кулі занадто довго пролежали на складах, вони втрачають свою еластичність. Якщо і вийде надути таку кулю, то она, ймовірно, лопне в першу ж годину.

Правильна текстура

Що стосується текстури, то тут теж важливо проявити увагу. Повітряні кулі в ненадутому стані не повинні бути пом'ятими. Навіть якщо зім'яти в долоні якісну кулю, латекс залишиться гладким. Якщо куля мнеться, це говорить про те, що в сировину виробник додав багато добавок. Це здешевлює виробництво і погіршує якість.

Еластичність кульки

Говорячи про те, як правильно вибрати повітряна куля, не можна не згадати про еластичність. Якісну кульку в ненадуті стані можна потягнути руками, але після цього вона повина самостійно прийти в початкову форму. Якщо куля деформується, то купувати її не варто.

Крім того, звертайте увагу на ті відомості, які дає продавець. Кульки з позначкою "дев'ятидюймові" прослужать не більше восьми годин, а дванадцятидюймові можуть літати близько доби. Вибираючи повітряні кулі, слід також відштовхуватися від самої тематики свята, кращої колірної гами і форм. Якщо захід триватиме понад чотири години, то краще вибрати фольговані кулі. Вони здатні прослужити набагато довше, ніж латексні, і при цьому вони не схильні до раптових розривів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ