Степан Барна: Наша стратегія – мотивувати підприємців створювати нові робочі місця та залучати інвестиції

Степан Барна: Наша стратегія – мотивувати підприємців створювати нові робочі місця та залучати інвестиції

19.06.18 13:07 0 544
Завдяки активній роботі у напрямку залучення інвестицій, покращення інфраструктури, збільшення нових робочих місць, агропромислового розвитку, будівництва, поточного і середнього ремонту доріг державного значення Тернопільщина впевнено рухається вперед. Позитивні зміни у розвитку регіону відзначив і Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час візиту на Тернопільщину. Про це розповів голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Потенціал Тернопільщини як аграрного регіону досить серйозний. Левову частку економіки нашого краю, а це 70% валового внутрішнього продукту, формує саме АПК. ми мали можливість побувати на підприємстві Петра Гадза, де працівники отримують середню заробітну плату розміром 13,5 тисяч гривень. Тому наша стратегія спільно з Кабінетом Міністрів України, Президентом України – забезпечувати такі умови, щоб мотивувати підприємців створювати нові робочі місця», - зазначив Степан Барна.

Також він наголосив на важливості інвестицій та підтримці зі сторони держави: «Говорячи про ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», пам`ятаємо приїзд Президента Петра Порошенка, коли він переконав власників підприємства у тому, щоб вкладати інвестиції саме у Чорткові. ми з Прем'єр-міністром переконуємо власників відкрити ще один завод у Тернопільській області. Ми працюємо у даному напрямку, адже нам важливо, щоб люди мали роботу на місцях і не виїжджали на заробітки за кордон».

За словами голови ОДА, минулий рік став успішним для Тернопільської області, адже представники бізнесу інвестували у реальний сектор економіки краю майже 7,1 мільярди гривень.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Більше 660 ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ