ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» у Чорткові збільшило виробничі потужності (вiдео)

ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» у Чорткові збільшило виробничі потужності (вiдео)

19.06.18 10:20 0 647
ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» – виробник кабельно-провідникової продукції для автоконцерну Volkswagen входить до концерну Sumitomo Electric Bordnetze. На Тернопільщині підприємство працює у Байківцях та має філію у Чорткові, яку відкрило у 2016 році. Тепер же на чортківському заводі розширили виробничі потужності й створили ще додаткових тисячу робочих місць. Участь у відкритті ІІ черги виробництва заводу взяв Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, перебуваючи у робочій поїздці в нашому краї. Він спільно з керівництвом області та району натиснув кнопку, чим дав старт додатковій виробничій лінії.

Як розповів очільник Тернопільщини Степан Барна, СЕ Борднетце-Україна спеціалізується на виробництві суцільної кабельної мережі, яка забезпечує електричну функціональність автомобіля. На першому етапі реалізації інвестиційного проекту у Чортківському районі реконструйовано старі приміщення ВАТ «Агромаш» та об'єднано їх в один виробничо-логістичний цех. За результатами 2017 року завершено ІІ етап будівництва заводу, а саме: добудовано виробничі і адміністративні приміщення площею 12 тис. кв. м та в загальному створено 2 500 нових робочих місць, працевлаштовано 1 150 осіб. Загальна сума реалізації проекту – 12 млн. євро інвестицій.

Крім того, на підприємстві, враховуючи завод у Байківцях та Чорткові, працевлаштовано майже 5,5 тисяч осіб.

Наша стратегія, за словами Степана Барни, – мотивувати підприємців створювати нові робочі місця та залучати інвестиції. «Саме тому, підтримка зі сторони держави у цьому напрямі дуже важлива», – підкреслив він.

Говорячи про ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», пам`ятаємо приїзд Президента України Петра Порошенка, коли він переконав власників підприємства у тому, щоб вкладати інвестиції саме у Чорткові. Тоді Президент приїжджав на відкриття І черги виробництва заводу. « ж ми з Прем'єр-міністром – на відкритті уже ІІ черги переконуємо власників відкрити ще один завод у Тернопільській області й говоримо також про забезпечення середньої заробітної плати не менше 10 тисяч гривень. Нам важливо, щоб люди мали роботу на місцях і не виїжджали на заробітки за кордон», – акцентував голова ОДА.

Довідково,

Sumitomo Electric Bordnetze SE є постачальником електронних джгутів проводів і компонентів для міжнародної автомобільної промисловості. Зі штаб-квартирою у 38 тис. м. Вольфсбург, Німеччина, в компанії працює 26 000 осіб (4 Континенти, 15 країн, більш, ніж 37 локацій).

Серед клієнтів – Volkswagen Group, Audi, Seat, Skoda, Bugatti і Porsche. Портфель продуктів – системи електропроводки для автомобілів. Cупроводжує проекти від концепції розробки до виробництва, володіючи специфічним процесом та технологіями тестування.

Sumitomo Electric Bordnetze SE є материнською компанією групи Sumitomo Electric Bordnetze, міжнародної групи компаній, яка включає в себе десять дочірніх компаній. Акціонерами Sumitomo Electric Bordnetze SE є Sumitomo Electric Industries, Ltd., Осака, Японія (60%) та Sumitomo Wiring Systems, Ltd., Йоккаїмчі, Японія (40%). Крім того, Sumitomo Electric Industries є єдиним акціонером Sumitomo Wiring Systems і як наслідок є кінцевою материнською компанією SEBN.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Чернігів: Цими вихідними ...

КОМЕНТАРІ