Огляд можливостей для громадськості: літні школи,форуми,конкурси

Огляд можливостей для громадськості: літні школи,форуми,конкурси

19.06.18 13:55 0 619
XVI Літня школа журналістики газети «День»

Літня школа відбуватиметься з 2 липня по 26 липня 2018 року у Києві в редакції газети "День" у традиційному форматі: відібрані учасники протягом неповного місяця часу стажуватимуться в редакції газети «День», де для них будуть організовані декілька десятків зустрічей із послами провідних країн, членами уряду і парламенту, визнаними авторитетами в журналістиці, міжнародних відносинах, бізнесі, сферах безпеки та оборони, а також відомими письменниками та акторами.

Умови відбору до Літньої школи журналістики «Дня»:

1) заповніть анкету учасника на сайті «Дня»;

2) запишіть відеорезюме (хронометраж до 1 хв.);

3) ознайомтеся з Деревом пізнання газети «День» і напишіть есе на тему: «День» як якісна альтернатива. Що це?».

Із анкетою учасника та детальними умовами участі в Літній школі журналістики можна ознайомитися за посиланням – https://day.kyiv.ua/uk/content/anketa-dlia-uchasnykiv-litnioi-shkoly-zhurnalistyky-dnia.

Школа менеджерів освітніх програм

Школа менеджерів освітніх програм – спеціально розроблений проект для тих, хто хоче працювати в kmbs.

Києво-Могилянська бізнес-школа постійно змінюється, зростає та активно розвиває напрямки, проекти та нові актуальні програми, які працюють на розвиток України. Саме тому ми шукаємо поповнення до нашої команди – особистостей, які вірять в рушійну силу освіти, люблять та глибоко розуміють людей, мають широкий кругозір, прагнуть створювати та просувати освітні продукти.

Як усе буде відбуватись: https://kmbs.ua/news/shkola-menedzheriv-osvitnih-program.

Літня школа з питань політики пам'яті в Україні «Як міста (не)пам'ятають»

ГО ЦСПП «Мнемоніка» оголошує набір учасників літньої школи «Як міста (не)пам'ятають». Школа відбуватиметься 6–10 серпня 2018 р. у м. Рівне.

Участь у літній школі можуть брати: студенти та студентки університетів, аспіранти та аспірантки, молоді вчені (до 35 років), вчителі та вчительки історії й інших суспільно-гуманітарних дисциплін, працівники і працівниці музеїв та архівів, представники і представниці ЗМІ, органів влади та громадських організацій.

Заявки на участь та резюме приймаються до 25 червня 2018 р. (до 23:00 за київським часом). Форма заявки доступна за посиланням https://goo.gl/qrN6ee.

Мова літньої школи – українська.

Освітній курс проводиться у межах проекту «Палімпсести пам'яті» за підтримки Rosa-Luxemburg-Stiftung в Україні з коштів Міністерства закордонних справ ФРН.

Контактні особи: Петро Долганов: тел. (097) 481 36 81; e-mail: petro.dolhanov@gmail.com, Наталія Івчик: тел. (097) 183 02 16; e-mail: phd.ivchyk@gmail.com.

ІІ конкурс всеукраїнських проектів у сфері освіти

Мета конкурсу:

* сприяння розвитку і популяризації освіти дорослих в Україні;

* стимулювання професійної взаємодії провайдерів освіти дорослих;

* об'єднання зусиль, вироблення спільного бачення, накопичення досвіду і поширення кращих практик та корисних ініціатив, спрямованих на формування суспільства, що навчається впродовж життя.

Дедлайн - 1 вересня 2018 року.

Деталі: https://gurt.org.ua/news/competitions/46388/.

Конкурс для журналістів «Цілі сталого розвитку: Не залишити нікого осторонь»

Установи Організації Об'єднаних Націй в Україні, а саме ФАО, МОМ, ПРООН, Фонд Народонаселення ООН, ЮНІСЕФ і ООН-Жінки спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України запрошують журналістів національних та регіональних ЗМІ в Україні, а також студентів факультетів журналістики, блогерів та фрілансерів взяти участь у конкурсі матеріалів у ЗМІ на тему досягнення Цілей сталого розвитку в Україні.

Участь у конкурсі відкрита для авторів, які опублікують свої матеріали в період між 1 січня 2018 року і 1 грудня 2018 року.

Дедлайн - 3 грудня 2018 року.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ