Які навушники вибрати,щоб потім не пошкодувати про покупку?

Які навушники вибрати,щоб потім не пошкодувати про покупку?

19.06.18 15:53 0 1791

При покупці навушників (до речі, за доступною ціною це можна зробити на сайті https://skay.ua) важливо розуміти, що будь-який ваш вибір буде в певній мірі компромісом. Лише правильно проставлені пріоритети дозволять знайти оптимальне рішення, яке буде задовольняти основні вимоги.

Умовно можна виділити 3 критерії, від яких і доведеться відштовхуватися. Мова йде про:

  • доступність;
  • портативность;
  • якість звуку.

Три цих доданки можна представити у вигляді трикутної пелюсткової діаграми, де зростання однієї пелюстки означать скорочення двох інших.

Так, вибір кращої якості звуку передбачає собою максимальний цінник і відмову від портативності. Аналогічним чином ультрапортативна бездротова гарнітура не забезпечить найкращого звучання і при цьому навряд чи буде дешевою. Саме тому важливо виділити хоча б один з критеріїв, яким ви готові пожертвувати.

Навіщо вам навушники?

Навушники, як і будь-який гаджет, купуються під певні завдання та цілі. Необхідно розуміти, коли і як ви будете їх використовувати. Від сценаріїв використання залежить вибір виду навушників.

Для дому та офісу

Для використання на роботі і вдома зазвичай купуються повнорозмірні гарнітури, які забезпечують повне охоплення вушної раковини і максимально комфортну посадку на голові. Такий тип якнайкраще підходить до тривалого прослуховування музики.

Найбільшою популярністю серед навушників для офісу користуються моделі закритого акустичного типу. Вони мають кращу звукоізоляцію, тому оточуючі не будуть чути вашу музику. Відкритий же тип підійде для домашнього використання. Такі навушники мають отвори на зовнішній стороні чашок, що дозволяють звуковим коливаням поширюватися так само, як і в природному середовищі, роблячи звук більш реалістичним.

При виборі повнорозмірних або накладних навушників не варто недооцінювати важливість матеріалу амбушурів. Велюр або навіть синтетика змушують вуха не так сильно потіти, як штучна або натуральна шкіра.

Для міста

Для простих прогулянок цілком можна використовувати раніше згадані накладні навушники. Але якщо мова йде про переміщення в метро та поїздках в іншому громадському транспорті, то кращим вибором стануть внутрішньоканальні навушники, так звані затички. Вони компактні, максимально зручні у використанні і не створюють проблем при русі в щільному потоці людей.

Навушники такого типу зазвичай доповнюються силіконовими амбушюрами різного розміру, щоб кожен користувач міг вибрати відповідні. Також неабиякою популярністю користуються насадки з пористої піни, які, нагріваючись від тепла тіла та адаптуються під вушний канал людини. У порівнянні з силіконовими вони менш довговічні, зате майже не спотворюють звук.

Для спорту

Для бігу та тренажерного залу зазвичай використовуються бездротові гарнітури внутрішньоканального типу. Вони можуть мати дужки з кріпленням на шиї або амбушюри з гачками для кращої фіксації всередині вушної раковини або на її зовнішній частині.

Багато з подібних гарнітур мають захист від поту та навіть повного занурення під воду, що дозволяє займатися плаванням без відриву від улюбленої музики.

Останнім часом все частіше спортивні Bluetooth-навушники оснащують датчиками для відстеження фізичної активності. Такі гарнітури дозволяють замінити собою звичні фітнес-трекери, але і коштують при цьому значно дорожче класичних аналогів.

Для подорожей

Якщо ви нерідко літаєте і любите слухати музику в дорозі, має сенс задуматися про покупку гарнітуи з активним шумозаглушенням. Найчастіше це великі повнорозмірні навушники, які можуть бути як дротовими, так і бездротовими. Їх здатність відсікати зовнішні звуки дозволяє з головою зануритися в улюблену музику, навіть якщо поруч з вами сидить невгамовна дитина.

Важлива особливість гарнітур для подорожей - це складна конструкція. Вона дозволяє навушникам займати куди менше місця і скорочує ризик пошкодження при транспортуванні в сумці. Дорогі моделі для кращого захисту часто доповнюються жорстким чохлом.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Огляд можливостей для ...
Наступна новина: Етапи просування сайтів: Як ...

КОМЕНТАРІ