Як вибрати клінінгову компанію?

Як вибрати клінінгову компанію?

20.06.18 21:55 0 967

Є таке поняття, як «сарафанне радіо», це коли вам якнайкраще зробили ремонт, а ваша подруга якраз збирається його починати. Далі ви берете і даєте пораду, яка грунтується на вашому вдалому досвіді. Саме це відбувається і з клінінговою компанією (клининговой компанией в Киеве), якщо є рекомендації знайомих, друзів або колег, то можна сміливо замовляти прибирання.

Розмір не має значення

Добре, коли клінінгова компанія є не великою і в той же час працює по франшизі популярного і величезного сервісу.

Час на прибирання

Генеральне прибирання, миття вікон з вимаванням кожного куточка, кожного закутка вимагає чималих зусиль, досвіду, і часу. Не варто вірити гучним рекламним заявам про те, що вам зроблять генеральне прибирання за годину і все буде блищати - такого не буває. Перед замовленням не полінуйтеся уточнити, скільки часу займе той чи інший вид прибирання.

Устаткування, хімія і транспортування

Список того, що з собою привозить клінінгова компанія на замовлення просто величезний і різниться залежно від виду прибирання. Якщо ж до вас приїде жінка з одним відром, пастою для чищення та запалом проводити генеральне прибирання, задумайтеся і краще передзвоніть в головний офіс.

Ціна

Всім нам хочеться витратити якомога менше і отримати якомога більше. Але треба думати логічно. Якщо до вас для проведення післябудівельного прибирання в квартирі приїжджає 4 людини і працюють у вони у вас 5-6 годин, то таке прибирання не може коштувати малих грошей. Пам'ятайте про це, коли в черговий раз вас будуть заманювати супер дешевою рекламою.

Ще одним абсолютно нормальним моментом є практика збільшення вартості прибирання, після огляду об'єкта. Ось ви, наприклад, сказали, що у вас практично не потрібно прибирати, так помахати ганчіркою і все, а на ділі виходить, що вікна в плямах і на шпалерах клей. Щоб уникнути таких ситуацій, на об'єкт до початку прибирання клінінгова компанія може попередньо надіслати фахівця, який все оцінить і назве вам кінцеву суму.

Відгуки

Рідко у  клінінгової компанії зараз немає соціальних груп і сторінок. Саме там можна почитати живі відгуки, або навіть поспілкуватися з людьми, які їх залишили. Так само відгуки можна прочитати на різноманітних форумах.
Сподіваюся, що наші поради допоможуть вам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Интернет магазин ...
Наступна новина: Юридические переводы ...

КОМЕНТАРІ