Опис моделей вертольотів на радіокеруванні

Опис моделей вертольотів на радіокеруванні

22.06.18 20:52 0 1458

Не відкриття, що для дитини подарунок повинен завжди приносити радість. Але не тільки радість необхідна від іграшки, необхідно разом з цим від іграшки то, щоб дитина розвивалася з її допомогою. Діти ні коли не сприйматимуть потрібний одяг у вигляді подарунка. З цієї групи подарунків віднімемо ще й книги та канцелярське приладдя. Тільки іграшки любить будь-яка дитина. Як прийняти розумне рішення? Потрібно подарувати дитині радіокерований вертоліт. Оскільки, крім розваг, радіокерована модель уможливлює розвиток дитині. Така модель буде розширювати кругозір дитини. До речі, купить вертоліт на радіоуправлінні.

Чому саме радіокерований вертоліт?

На ринку розваг для дітей радіокеровані вертольоти з'явилися досить давно. І треба сказати, що не тільки сучасне покоління має пріоритет в їх застосуванні, так як радіокеровані моделі були завжди бажані у всіх дітей ще і в минулому столітті. Звичайно, з сучасними, ті моделі порівняти не можна. Про сучасні радіокеровані вертольоти можна сказати, що вони є точним макетом справжнього вертольота. Вони ніби справжні, може виконувати різні дії, керовані з пульта дистанційного керування: підніматися вгору в повітря, проводити політ по всьому навколишньому простору і здійснити посадку. Крім цього, радіокеровані моделі вертольотів можуть також виконувати фігури пілотажу, висіти в повітрі і пікірувати. Можна просто сказати, що модель як справжня, тільки має невеликі розміри.

Одна з кращих моделей компанії syma радіокерований вертоліт syma s006g. Це модель має трьохканальний управління. Syma s006g управляється радіо пультом, що дозволяє підтримувати зв'язок з syma s006g до 100 метрів. Перевагою даного вертольота, служить гіроскоп, який виконають стабілізацію в польоті, забезпечує плавний політ без провалів в повітрі і занесення хвоста. Також компанія syma випускає кімнатні триканальні моделі, такою є syma s107. Даною моделлю можна управляти сидячи на дивані, коли за вікном дощ, сніг або вітер.

Радіокеровані вертольоти - одне з найбільш захоплюючих занять. Разом з тим, воно одне з непростих захоплень. Перш ніж Ви придбаєте собі радіокерований вертоліт, будьте готові витратити багато часу для навчання керуванню і можливого ремонту. Втім, все не так вже й похмуро, статті про радіокеровані моделі вертольотів допоможуть Вам у цьому. Читайте про те, які бувають моделі, про влаштування таких машин, і про особливості управління ними.

Конструкція

Радіокерована модель вертольота має досить складну конструкцію. Рама є основним елементом конструкції. На раму прикріплюються всі агрегати і вузли, такі як ротор, двигун, редуктор, електроніка, хвіст, декоративний ліхтар. Рама забезпечує взаємне розміщення всіх складових деталей моделі відповідно до її конструкцією. Таке розташування, в свою чергу, не тільки має давати можливості балансу моделі радіокерованого вертольота, але і враховувати, як взаємно розташовуються вузли моделі. Наприклад, такі складні елементи як гіроскоп і приймач сигналів намагаються розміщати подалі від мотора через його підвищеної вібрації. Провід розміщують далі від пересуваються і нагріваються деталей. Для зменшення витрат паливну систему ставлять ближче до двигуна. При проектуванні радіокерованих моделей вертольотів, їх компонуванні і характеристикам по вазі приділяється досить велика увага.

Жорсткість рами є основною характеристикою рами. Взагалі, чим більше жорсткість рами, тим вище якість моделі. Але якщо цей фактор не впливає на вагу через використання підсилюють додаткових елементів і а при використанні композитних матеріалів не повинно впливати на вартість моделі. При виконанні фігур в польоті, особливо фігур 3D класу, радіокерована модель вертольота може піддаватися значним навантаженням. І відносно м'яка рама при цьому буде грати, і це негативно позначатиметься на управлінні.

Рама повинна поєднувати у своїй конструкції жорсткість, легкість і вартість. У більшості випадків, вертолітний рама має бажаної жорсткістю для пілотування фігур стандартного пілотажу. Для більш складного пілотажу - екстрим - виробники пропонують посилення модельної рами або заміну рами її на більш легку, але жорстку (з карбону).

По конструкції самої рами їх ділять н:

  • виготовлену суцільною;
  • пластикові зібрані штампуванням;
  • збірні з металевих елементів і пластин.

Як правило, радіокеровані вертольоти для новачків мають звичайну пластикову раму, що складається з половинок. Між ними зміцнюються підшипники і інші елементи. Половинки у рами кріпляться між собою шурупами. Перевага у такий рами з'являється через невеликої кількості деталей. Рама може приймати складну форму і змінну товщину, але складається тільки з двох деталей. До недоліків відносять застосування шурупів-саморізів. Якщо перетягнути, то повторно можна буде закрутити їх тільки із застосуванням клею, що виключає подальші розбирання. Також є складність при складанні через великої кількості деталей, які встановлюються на половинки рами, які важко часто одночасно утримувати.

Якщо збирати радіокерований вертоліт використовуючи пластикову раму, то після правильного розташування всіх вузлів і агрегатів необхідно помазати в потрібних місцях «Локтайт». Додаткові підсилюють елементи збільшать жорсткість пластикової рами. Часто це спеціальна пластина, що встановлюється знизу, яка може бути як стандартним елементом рами, або з'явитися після «апгрейду».

У більш професійних моделях зазвичай встановлюють збірну раму.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як отримати паспорт ...

КОМЕНТАРІ