Як отримати паспорт Сент-Кітс і Невіс?

Як отримати паспорт Сент-Кітс і Невіс?

22.06.18 21:00 0 1518

В останні роки отримання другого громадянства набирає все більше актуальності серед жителів пострадянського простору. І це не дивно, адже далеко не кожен бізнесмен в Росії може бути на 100% впевнений в завтрашньому дні.

Основні причини оформлені другого громадянства:

  • «Запасний аеродром», можливість в потрібний момент покинути країну на випадок політичних та інших ризиків;
  • податкові аспекти і конфіденційність, особливо в світлі законодавства КІК і приєднання до автоматичного обміну інформацією;
  • безвізове переміщення.

На сьогоднішній день більше 20-ти країн пропонують паспорт або ВНЖ за гроші.

Громадянство Сент-Кітс і Невіс в обмін на інвестиції - одна з таких програм, саме про цю програму піде мова далі (більш детально, читайте на сайті https://imperiallegal.uk/ru/immigration/passport-st-kitts-nevis).

Програма громадянства за інвестиції Сент-Кітс і Невіс працює з 1984 року і є найстарішою і відомої серед всіх паспортних програм в світі. Паспорт Сент-Кітс вже давно зрозумілий іноземним банкірам і на прикордонних контролях в світових аеропортах. Володарями паспорта стали вже понад 11,000 людей, багато з яких дуже публічні персони. Якщо врахувати, що населення островів становить трохи більше 50,000, то виходить, що кожен 5-й громадянин отримав паспорт за інвестиції.

Що дає паспорт Сент-Кітс і Невіс?

  • 150+ країн без віз, включаючи Великобританію, всі країни ЄС і Шенгену, Південну Корею, Гонконг та інші розвинені країни;
  • Безпека. З паспортом Сент-Кітс і Невіс можливо в будь-який момент покинути країну в разі незаконного переслідування або інших форс-мажорів. ВНЖ в європейські країни можливо оформити вже на новий паспорт;
  • Конфіденційність. Сент-Кітс і Невіс визнає подвійне громадянство і не повідомляє країну першого громадянства про отримання паспорта. Купувати іноземну нерухомість і відкривати рахунки можливо без паспорта РФ;
  • Податкове планування;
  • Можливість отримувати довгострокові візи в США, Канаду та інші країни на карибський паспорт.

У чому переваги і мінуси громадянства Сент-Кітс і Невіс? Порівняння з іншими програмами

У Карибському регіоні ще 4 країни мають паспортні програми, які запущені в 2012-2015 рр.: Антигуа і Барбуда, Домініка, Сент-Люсія, Гренада. Також аналогічна програма прийнята в тихоокеанської країні Вануату.

В цілому, умови оформлення, переваги, терміни і вимоги практично однакові у всіх програм. Великобританія і країни ЄС є безвізовими для всіх цих країн, все юрисдикції визнають подвійне громадянство.

Мінуси громадянства Сент-Кітс і Невіс відчутні лише при порівнянні з паспортними програмами Кіпру і Мальти, громадяни яких можуть не тільки без візи перебувати в ЄС, але і можуть проживати в ЄС і Англії без обмежень. Плюс до всього, Мальта має безвізовий режим з США. Разом з тим, варто звернути увагу і на відмінності у вартості програм: за громадянство Мальти доведеться заплатити більше € 850,000, а паспорт Кіпру можна отримати за інвестиції в нерухомість від € 2 млн.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ