На Тернопіллі посол США Марі Йованович відвідала Байковецьку ОТГ та ознайомилася з її виробничими потужностями

На Тернопіллі посол США Марі Йованович відвідала Байковецьку ОТГ та ознайомилася з її виробничими потужностями

23.06.18 08:49 0 527
Перебуваючи з робочим візитом у Тернопільській області посол Сполучених Штатів Америки Марі Йованович разом з головою Тернопільської облдержадміністрації Степаном Барною завітала у Байковецьку об'єднану територіальну громаду, де ознайомилися з робочим процесом та потужностями ТОВ «МOST-Україна».

Компанія високо зарекомендувала себе на ринку обладнання для деревообробки. Пропонує не лише великий асортимент інноваційного деревообробного обладнання нового покоління, а й гарантує високу якість усієї продукції. Також є офіційним представником популярної компанії «Wood-Mizer».

ТОВ «МOST-Україна» уже не вперше проводить виставки деревообробної продукції у США. Цей рік не став винятком – заходи заплановані у серпні.

Тернопільщина – привабливий для інвесторів край. За словами Степана Барни, область відкрита для співпраці та підтримки підприємців, які готові вкладати кошти у розвиток регіону та сплачувати податки до місцевого бюджету.

Також Марі Йованович завітала у кінно-спортивний клуб, який знаходиться на території громади. Ідея його створення зародилася ще у кінці 80-х років, але реалізувати її вдалося лише у 2012-2013 роках.

Посол США була приємно вражена потенціалом та розвитком громади, потужними можливостями, які відкрилися завдяки реформі децентралізації. За її словами, дуже важливо, що люди приймають самостійно рішення, слідують за тими захопленнями й інтересами, які у них є.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1305467216223527

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ