Понад 1,5 тисячі дітей Житомирщини відпочивають в оздоровчих закладах

Понад 1,5 тисячі дітей Житомирщини відпочивають в оздоровчих закладах

23.06.18 12:27 0 602
На Житомирщині вже працює 10 оздоровчих закладів, в яких наразі відпочиває 1490 дітей. Ще 50 дітей з пільгових категорій населення області оздоровлюються в УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) та «Артек» (біля м. Київ).

Про це повідомив заступник начальника управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА Олександр Антонюк.

«За кошти обласного бюджету закуплено 1400 путівок для пільгових категорій дітей, які впродовж літнього періоду оздоровлюватимуться в таборах. У 10 закладах Житомирщини, які вже працюють, відпочиває 1490 дітей. Крім цього, ще 50 дітей з категорії пільгових – а це і діти учасників АТО, і діти-сироти – наразі оздоровлюються в таборі «Молода гвардія», що в м. Одеса, та «Артек», який знаходиться у Пущі Водиці під Києвом», – розповів Олександр Антонюк.

За словами заступника начальника управління, завершується I зміна у закладі «Дзвіночок», що знаходиться в с. Дениші. І вже незабаром розпочнеться II зміна, в якій відпочиватимуть діти пільгових категорій населення.

Крім цього, за інформацією управління освіти і науки ОДА вже 17 тис. 370 дітей відпочили у 282 пришкільних таборах області, та 13 тис. 54 дитини удосконалили навики у 518 мовних таборах.

Для того, аби отримати путівку на оздоровлення пільгових категорій дітей, батьки мають звернутись до місцевих управлінь сім'ї, молоді та спорту у районах, містах або ОТГ.

Для тих родин, які не мають пільг, потрібно звертатись безпосередньо до адміністрації оздоровчих закладів.

З переліком дитячих закладів, які працюватимуть у літній період на Житомирщині та графіками змін, можна ознайомитись ТУТ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ