Житомирщина: не пропустіть! Добірка можливостей для громадськості

Житомирщина: не пропустіть! Добірка можливостей для громадськості

23.06.18 12:00 0 720
Запрошуємо активних представників громадськості Житомирщини до огляду добірки можливостей. Не пропустіть подати заявку на участь в навчальних програмах та конкурсах.

Програма для молоді «Активні громадяни»

«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 54 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії, Північної та південої Америки.

Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

В Україні проект розрахований на розвиток серед молоді знань та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та вирішенню конфліктів в масштабі всієї України, насамперед на Сході України.

Деталі:http://www.britishcouncil.org.ua/active-citizens.

Проект «Разом»: курс із підготовки спеціалістів з інклюзії

В Україні 165 000 дітей з особливими освітніми потребами. Але, якщо геть чесно і відверто, точної цифри не може назвати ніхто. Як і дати визначення, що ж таке «особливі освітні потреби». Із більш як 17000 шкіл лише 1127 працюють з інклюзією. Тобто, 6%. Загальний показник інклюзії в Україні складає 7%. Для порівняння, у Норвегії - 90%, в Італії - 99%, у сусідній Польщі - 42%.

Тому «Освіторія» спільно з «Бачити серцем» стартують з новим проектом «РАЗОМ», - проект з підготовки спеціалістів і підтримки інклюзії в Україні.

Дати:

* 8-14 липня - теоретичний інтенсив (з 10 до 18.00 щодня)

* 16 липня - 19 серпня - практика.

Ви можете обрати будь-які зручні для вас дати, загальна сума годин практики повинна бути не менш як 40.

Деталі:https://www.facebook.com/events/1855890367764778/.

Фестиваль ідей

Фестиваль ідей – відкритий форум для лідерів, місце для поглибленого дослідження ідей та проблем, де уможливлюється обмін ідеями щодо гідного та щасливого життя людини у світі, що стрімко розвивається. Понад 50 спікерів, більше 100 окремих сесій різних форматів та тематичних напрямів – від лекцій і презентацій до дискусій і бесід віч на віч – створюють унікальну атмосферу інтелектуального пошуку.

Організатори Фестивалю Ідей — Impact Hub Odessa та Aspen Інститут Київ.

1500 учасників з усієї країни, понад 50 спікерів, більше 100 окремих сесій різних форматів та тематичних напрямів — від лекцій і презентацій до дискусій і бесід віч на віч — створюють унікальну атмосферу інтелектуального пошуку.

1500 учасників з усієї країни, понад 50 спікерів, більше 100 окремих сесій різних форматів та тематичних напрямів — від лекцій і презентацій до дискусій і бесід віч на віч — створюють унікальну атмосферу інтелектуального пошуку.

Відбудеться Фестиваль 24-26 серпня в м. Одеса.

Реєстрація та деталі:http://www.ideasfest.in.ua/.

Академія лідерства для молодих правозахисниць

Що: Безкоштовне навчання з лідерства в рамках міжнародного проекту IREX Europe.

Для кого: жінки віком від 18 до 30 років з досвідом перебування у правозахисному русі не більше 2 років.

Коли: перший цикл 17 по 19 липня в Києві.

Податися до: 24 червня 2018.

Що Ви отримаєте: Під час Академії учасниці зможуть поглибити свої знання у сфері захисту прав людини, ґендерної політики, ґендерної рівності та ґендерної дискримінації, більше дізнатись про комунікаційні стратегії та роботу зі ЗМІ, передумови проведення успішних адвокаційних кампаній, написання проектних пропозицій, осягнути механізми впливу на прийняття рішень та співпрацю з державними структурами, а також матимуть можливість зустрітись з успішними лідерками та активістками, які поділяться своїми історіями успіху та прикладами ефективних адвокаційних кампаній із захисту прав жінок та дівчат.

Детальніше: https://www.uwf.org.ua/news/11306.

Зареєструватися: https://ukr.wf/academia.

Другий загальноукраїнський конкурс кращих проектів у сфері освіти дорослих

Співорганізатори: Громадська спілка «Українська асоціація освіти дорослих»; Представництво DVV International в Україні.

Головна мета конкурсу: сприяння розвитку і популяризації освіти дорослих в Україні; стимулювання професійної взаємодії провайдерів освіти дорослих; об'єднання зусиль, вироблення спільного бачення, накопичення досвіду і поширення кращих практик та корисних ініціатив, спрямованих на формування суспільства, що навчається впродовж життя.

До участі у конкурсі запрошуються провайдери освіти дорослих в Україні, у тому числі усі зацікавлені державні та недержавні установи, які працюють у сфері освіти дорослих.

Деталі про конкурс:

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Понад 1,5 тисячі дітей ...

КОМЕНТАРІ